MENIU

Cătălin Hideg, în fața ridicării controlului judiciar: „Nu am nicio șansă să scap”

Cătălin Hideg spre să scape de controlul judiciar. Foto/Inquam

Omul de afaceri Cătălin Hideg, denunțătorul generalilor SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, are înfățișare în instanță pentru ridicarea controlului judiciar asupra sa. Acesta spune că nu are speranțe prea mari privind o decizie favorabilă a judecătorilor.

„Mâine am înfățișare în instanță, în speranța că voi scăpa de controlul judiciar. Acest gen de contract fiduciar nu este decât o predare mascată a companiei domnului Tufan, pe care a predate-o de bunăvoie. N-am nicio șansă să scap de controlul judiciar, o sa am a doua înfățișare la dosar.

Culisele Statului Paralel. Influența generalilor lui Coldea. Cum au luat firmele lui Mihai Tufan. Cât a plătit să scape de condamnare

De doi ani și aproape 6 luni nu m-au lăsat să plec, buletinul meu e reținut la Vama Giurgiu, iar eu merg cu un buletin de hârtie. Compania se transformă din SRL în SA, și vom deveni Sanimed Compania Poporului. O să contribuie fiecare cu ce poate pentru ca această companie cu o vechime de 21 de ani să nu intre în faliment. Sper să revenim în acest fel cât mai repede în piață. Avem probleme cu 2-3 companii multinaționale din Europa, care și-au împărțit piața la nivel național. Sunt acum 2-3 licitații la spitale foarte mari, le-am contestat, dar parcă vorbim cu pereții. Pare că șefii de laboratoare din spitale fac jocul companiilor multinaționale, în detrimental celor românești. M-am obișnuit să mă întâlnesc cu aceeași placă, că plec din țară. Au reușit să-mi blocheze afacerea în România, s-o închidă pe cea din Emiratele Arabe Unite, iar în România am sechestru de 30 de luni pe conturi.

Controversatul milionar Mihai Tufan, om-cheie din rețeaua coldistă, are vilă de sute de mii de euro în centrul Capitalei

De-a lungul timpului, când a apărut pandemii precum pesta porcina, gripa aviară sau boala vacii nebune, de fiecare data cred că au fost făcute intenționat. Cred că trăim un vis urât. Aceste boli, care apar de la Tulcea la Timișoara, sunt făcute cu intenție. Era cel mai mare combinat din Europa, Comtim, la Timișoara, s-a închis”, a declarat la emisiunea Culisele Statului Paralel Cătălin Hideg.

Mai multe articole despre:
catalin hideg hideg control judiciar