MENIU

Cătălin Hideg, denunțătorul lui Coldea: Generalul Dumbravă avea 30-40 de telefoane, probabil câte unul pentru fiecare persoană cu care vorbea

Hideg a depus înregistrările cu care i-a demascat pe generali la Culisele Statului Paralel (Inquam/Octav Gane)

Omul de afaceri Cătălin Hideg, unul dinte denunțătorii caracatiței generalilor, a dezvăluit noi detalii halucinate despre modul în care acționa generalul Dumitru Dumbravă. Biroul în care acesta negocia așa-zisele "comisioane" era ticsit de aparatură, cu care acesta comunica și, probabil, îi înregistra pe toți cei cu care trata traficul de influența.

Cătălin Hideg s-a prezentat la DNA, miercuri, pentru a le înmâna procurorilor anticorupție probe în dosarul denunțului pe care l-a făcut împotriva mafiei coordonate de generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. 

"Se procedează la percheziția informatică a echipamentelor audio si video pe care le-am depus, este vorba despre telefoane al căror conținut audio trebuie copiat în serverele de la DNA, pentru a fi declarate ca probe oficiale, sunt telefoanele cu care am făcu înregistrările", a precizat Hideg.


Omul de afaceri a făcut și o dezvăluire surprinzătoare despre modul în care decurgeau întâlnirile din biroul generalului Dumitru Dumbravă

"Era foarte mult tehnică pe biroul generalului Dumbravă, nu am mai văzut așa ceva, erau telefoane de toate tipurile peste tot, erau și tablete, este posibil să fi fost si eu înregistrat. Este posibil ca dl. general Dumbravă, așa cum se procedează în astfel de situații, să fi folosit câte un telefon pentru fiecare persoană cu care vorbea".