MENIU

Cătălin Hideg a ajuns la DNA! Denunțătorul mafiei coldiste, la audieri: „Vor să-mi ia firmele”

Foto: Inquam - Octav Ganea

Cătălin Hideg, cunoscut pentru dezvăluirile sale privind mafia coldistă, a ajuns la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru noi audieri, după ce executorul judecătoresc angajat de Doru Trăilă i-a pus poprire pe conturi. Acesta a declarat că a fost urmărit constant de oamenii lui Coldea și că presiunile asupra lui nu au încetat niciodată.

Cătălin Hideg a ajuns la DNA pentru a sta de vorbă cu procurorii, asta după ce executorul judecătoresc angajat de Doru Trăilă i-a pus poprire pe conturi. Oamenii avocatului mafiei coldiste au blocat suma de 300 de mii de euro, ce reprezintă o parte din restul de șpagă ce trebuia să ajungă la foștii șefi din servicii pentru intervenția în justiție. 

„În Europa mă urmăreau ușor,” a spus Hideg, subliniind că viața sa a fost constant monitorizată, acest fapt implicând o presiune imensă asupra lui.

El a criticat dur decizia recentă care a dus la executarea sa bancară, considerând-o „absolut jignitoare”.

„Această decizie de a lua această sumă în aceste condiții este absolut jignitoare. Sunt documentele trimise de la bancă prin care mi se spune că, începând de astăzi, banca este în executare”, a spus Cătălin Hideg, la DNA.

Un alt punct sensibil abordat de Hideg în declarațiile sale a fost tentativa de preluare a afacerilor sale. „Vor să îmi preia firmele”, a declarat el, sugerând că există o orchestrare a preluării activelor sale de către oamenii lui Coldea.

Doru Trăilă, avocatul mafiei coldiste, a pus poprire pe conturile lui Hideg: vrea să fie sigur că încasează mita: "Ce ticăloși sunt!"

Mai multe articole despre:
hideg audieri dna coldea