MENIU

Cătălin Drulă a câștigat procesul pe care i l-a intentat USLM, condus de Ion Rădoi. Ce MESAJ îi transmite lui Grindeanu

Cătălin Drulă, fost ministr al Transporturilor / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), a câștigat procesul pe care i l-a intentat sindicatul salariaților din metroul bucureștean , USLM, condus de Ion Rădoi. Procesul a fost deschis de Rădoi pentru defăimare, după ce Drulă a comparat sindicatul de la metrou cu mafia. Într-o postare făcută, astăzi, pe Facebook, fostul ministru al Transporturilor a afirmat că speră "ca noua conducere a ministerului să nu revină la vechile practici prin care ministrul stă ghiocel în fața intereselor nelegitime ale unor lideri de sindicat".

"Astăzi am câștigat procesul pe care mi l-a intentat USLM, sindicatul de la metrou.
 
Mă acuzaseră de defăimare pentru că aș fi făcut “afirmații care au avut un impact foarte mare asupra demnității, onoarei și reputației membrilor USLM”.
 
În fapt, nu am făcut decât să nu întorc capul și să spun niște adevăruri pe care zeci de miniștri le evitaseră.
 
Sper ca noua conducere a ministerului să nu revină la vechile practici prin care ministrul stă ghiocel în fața intereselor nelegitime ale unor lideri de sindicat", a anunțat Drulă, într-o postare pe Facebook.
 
Potrivit portal.just.ro, Judecătoria Sectorului 1 a respins ca neîntemeiată plângerea USLM. Decizia nu este însă difinitivă, putând fi atacată cu apel.