MENIU

Cătălin Cherecheș se leapădă de soacra sa, care ar fi fost prinsă în flagrant când dădea mită. Edilul se teme de o înscenare

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, susține că nu știe nimic despre cazul soacrei sale, care ar fi fost prinsă în flagrant când dădea șpagă pentru judecătoarea responsabilă de dosarul de corupție al edilului. Cherecheș nu exclude nici varianta unei înscenări, în care soacra sa ar fi complice.

Într-o intervenție telefonică la un post TV, Cătălin Cherecheș a spus că i se pare o prostie gestul în sine, iar dacă este adevărat, atunci soacrei sale ar trebui să i se aplice cele mai drastice prevederi legale. Pe de altă parte, primarul a invocat și o posibilă „manevră intenționată”.

 

„Lăsați-mă să mă documentez (...) pentru că habar nu am despre ce e vorba (...) De unde să știu eu? Mi se pare o prostie. Dacă a făcut așa ceva, oricum nu a făcut-o în numele meu, să i se aplice prevederile legale cât de drastice, pentru că lucrurile astea mi se par niște cretinități. Mi se pare o chestie pe care un om normal nu are cum să o facă, trebuie să fii tâmpit...dar lăsați-mă să vorbesc cu nevastă-mea să văd despre ce e vorba. Acum am aflat, de două minute, nu știu absolut nimic. Cu soacra nu am vorbit de când m-am însurat” (în urmă cu 2 luni - N.R.), a declarat Cherecheș la un post TV.

 

„Nu e exclus să fie o manevră din asta chiar intenționată, chiar și de către soacră-mea. Dar lăsați-mă să mă documentez un pic. Nu știu, eu nu am încredere decât în mama și în Dumnezeu, că tata a murit”, a mai precizat Cherecheș.

Soacra primarului Cătălin Cherecheș, prinsă în flagrant când dădea mită 50.000 de euro -SURSE

Mai multe articole despre: