MENIU

Cătălin Botezatu critică dur trendul Barbie: „După ce că unele erați horror oricum, vă mai faceți și roz”

Cătălin Botezatu critică dur trendul Barbie

Cătălin Botezatu este exasperat de trendul Barbie și a criticat dur femeile care vor să arate precum personajul din film. Acesta susține că unele dintre tinere nu reușesc decât să fie penibile. Cât despre operațiile estetice la bărbați, creatorul de modă susține că nu are nimic împotriva lor atât timp cât nu se exagerează.

Cătălin Botezatu, una dintre cele mai cunoscute personalități din lumea modei din România, a criticat dur trendul Barbie și femeile care își doresc o estetică care le transformă în personajele din film. Creatorul de modă este cunoscut pentru părerile sale sincere și directe și nu îi este teamă să expună aspectele pe care le consideră negative în modă. Potrivit lui Botezatu, acest trend este unul ridicol și penibil, mai ales în cazul tinerele care îl urmăresc.

Tendința de a arăta ca Barbie este una care a devenit tot mai populară în ultimii ani și mulți consideră că este un trend inofensiv și distractiv. Cu toate acestea, Botezatu crede că tinerele care îl urmează nu realizează cât de superficial poate fi acest aspect.

Bianca Drăgușanu lovește din nou cu o declarație controversată: „Un bărbat sărac e un bărbat prost”

„Trendul ăsta Barbie îl urăsc. Mi se pare cea mai mare tâmpenie ever. S-a făcut un film, ok, dar, mai fetelor, băieții mai puțin, nu va mai penibilizați cu barbișonia asta că sunteți horror. După ce că unele erați horror oricum, vă mai faceți și roz, și Barbie. Măi, ce aveți în capul ăla, bine, știu că nu aveți nimic, dar încetați cu Barbie că mă scoate din pepeni.

Operațiile astea estetice la bărbați, făceți-le, dar cu decență și fără să vă faceți niște măști pentru că sunteți penibili”, a spus Cătălin Botezatu.

Revelionul excentric al lui Cătălin Botezatu. În ce locație de lux a petrecut noaptea dintre ani celebrul creator (video)

Mai multe articole despre:
barbie catalin botezatu creator de moda roz