MENIU

Cătălin Bordea, primele declarații despre divorțul de Livia: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”

Divort

Cătălin Bordea a divorțat recent de soția sa Livia. El a vorbit pentru prima oară după evenimentul trist din viața sa.

Cătălin Bordea este un actor și comediant român, cunoscut pentru rolul de jurat în emisiunea iUmor de la Antena 1.

Ce a spus Cătălin Bordea despre divorț?

După ce a anunțat pe Instagram că s-a separat de soția sa, Cătălin Bordea a oferit prima sa declarație despre acest eveniment trist din viața sa. Acesta a mărturisit că se va concentra pe cariera sa profesională și că va încerca să evadeze o săptămână departe de București, după ce va termina filmările pentru iUmor.

„E destul de greu să îmi fac planuri de vacanță acum și cam orice fel de planuri la nivel personal.

Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine, iar după ce termin filmările la iUmor probabil voi evada o săptămână departe de București. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”, a declarat Cătălin Bordea CANCAN.RO.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a scris Cătălin Bordea pe Instagram.

Ce crede Cătălin Bordea despre căsătorie?

Deși a trecut printr-un divorț dureros, Cătălin Bordea nu a renunțat la credința în instituția căsatoriei. Acesta ne-a spus că i-a plăcut să fie căsatorit și că nu exclude posibilitatea de a se recasatori în viitor.

„Cred, mie chiar mi-a plăcut să fiu căsatorit”, a completat acesta.

Mai multe articole despre:
divort catalin bordea