MENIU

Care este rezultatul adunării 1000 +1500? Calculul unui polițist din Ploiești stârnește hotote de râs. Ce explicați au superiorilor săi? - FOTO

Formularul de amendă a fost contestat

Un formular de amendă rutieră completat de un polițist din Ploiești a devenit viral pe rețelele de socializare, din cauza unei greșeli de calcul la nivel de clase primare. Omul legi trebuia să adune 1000 cu 1500, dar rezultatul indică altceva. Superiorii agentului i-au luat apărarea, cu toate că documentul este oricum greu de descifrat.

Cele două fapte pentru care a fost aplicată sancțiunea au fost notate în procesul verbal, iar în dreptul rubricii „amendă” polițistul a precizat și cunatumul: 1000 de lei, respectiv 1500 de lei, scrie Observatorul  Prahovean.

Deși rezultatul acestei adunări este evident pentru oricine, totalul sancțiunii a fost stabilit de omul legii la….3500 de lei.

Cu privire la această situație, reprezentanții IPJ Prahova au precizat că lucrurile au stat diferit față de versiunea prezentantă de femeia sancționată. Potrivit acestora, tânăra care a fost sancționată ar fi început să strige la oamenii legii și să-i sfideze, motiv pentru care i s-a aplicat o a doua sancțiune.

Trebuie precizat că jumătate din minimul prevăzut de lege pentru cele două fapte pentru care a fost aplicată sancțiunea, respectiv 350 de lei a fost calculat, de această dată, corect (100+250 lei), a transmis IPJ Prahova.

sursă: Observatorul Prahovean

 

Mai multe articole despre:
politist din ploiesti calcul 1000+1500 amenda