MENIU

Cât de mic va fi premiul la Loteria bonurilor fiscale. A ajuns la 500 lei și scade în continuare

Numărul de revendicări în creștere

Cel puțin 2.000 de bonuri fiscale sunt câștigătoare la Loteria organizată de Ministerul Finanțelor,  în doar 2 zile după prima extragere. Este posibil ca numărul revendicărilor să crească semnificativ până la termenul limită de depunere a cererilor -

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat într-o emisiune TV că, potrivit estimărilor din acest moment, ar exista cel puțin 2.000 de câștigători la Loteria bonurilor fiscale,

"Sunt câteva cifre estimative (privind numărul de câștigători la loteria bonurilor fiscale - n.r.), undeva la cel puțin 2.000 de bonuri ar fi fost emise la acea valoare, în acea zi. Acum trebuie să așteptăm cele 30 de zile pentru depunerea bonurilor câștigătoare de către proprietarii lor și apoi vom ști exact câți anume, cât va fi câștigul pe persoană. Suma de un milion de lei se împarte exact la numărul de bonuri declarate. Este o campanie extrem de utilă, o campanie foarte bună demarată tocmai pentru a stimula solicitarea bonului fiscal pentru orice bun cumpărat. Este un pas foarte bun", a explicat ministrul Finanțelor, potrivit b1.ro.

„Prima extragere al fost cu ocazia sărbătorilor de Paște. Cea de-a doua va fi în luna iunie pentru aprilie și pentru mai. Deci cele două luni vor fi acoperite cu o extragere în luna iunie. Iar după aceea intrăm pe prevederea normală, prevăzută de ordonanța 10/2015 care spune că lunar, începând cu luna iunie, se vor organiza astfel de loterii pentru bonurile fiscale", a mai precizat Eugen Teodorovici.

Cu o zi înainte, Visa anunțase că deţinătorii de carduri emise de băncile locale au efectuat în data de 7 februarie 2.050 plăţi cu o valoare între 6 şi 6,99 lei, bonurile respective fiind câştigătoare în cadrul loteriei bonurilor fiscale.