MENIU

Cât costă să ajungi cu elicopterul la festivalul Electric Castle 2024. Ultima fiță pentru participanți

În perioada 17-21 iulie, Clujul găzduiește un alt mare festival de muzică, Electric Castle, desfășurat la Castelul Banffy. Cei care vin pentru prima oară la acest eveniment au ocazia să exploreze această locație impresionantă și împrejurimile sale. Pentru cei care doresc să facă o intrare spectaculoasă, ultima tendință este să ajungă la festival cu elicopterul. Așadar, dacă plănuiești să mergi la Electric Castle 2024, iată cât te va costa să ajungi acolo cu elicopterul.

Un line-up spectaculos la Electric Castle 2024

După scandalurile de la Saga Festival, iubitorii de muzică bună s-au mutat la Castelul Banffy din Cluj pentru Electric Castle 2024. Organizatorii au păstrat locația tradițională, dar line-up-ul acestei ediții este unul impresionant. Printre artiștii de renume internațional se numără Massive Attack, Sean Paul, Ricardo Villalobos și Paolo Nutini. Industria muzicală românească este reprezentată de nume cunoscute precum Vița de Vie, Delia și Irina Rimes. În total, peste 200 de artiști, DJ și creatori de muzică vor participa la eveniment.

Pentru cei care vor să atragă toate privirile, opțiunea de a ajunge la festival cu elicopterul este cea mai recentă tendință. Zborul de 15 minute de la Cluj Napoca la Bonțida, localitatea unde se află Castelul Banffy, oferă priveliști spectaculoase și asigură o intrare memorabilă. Această idee inovatoare a fost propusă de o creatoare de modă româncă stabilită în Germania, care a dorit să evite aglomerația rutieră de pe traseul spre festival.

Costul călătoriei cu elicopterul la Electric Castle 2024

Cei care sunt interesați să călătorească cu elicopterul trebuie să știe că vor zbura cu un Robinson R-44, un elicopter ușor cu patru locuri, suficient pentru tine și alți trei prieteni. Costul unei curse dus-întors este de 150 de euro, iar serviciul este disponibil pe toată durata festivalului, între orele 14:00 și 03:00.

Așadar, dacă plănuiești să ajungi la Electric Castle în acest weekend, poți face acest lucru într-un mod grandios și la un preț rezonabil, având în vedere experiența unică pe care o oferă zborul cu elicopterul.