MENIU

Cât a costat rochia de mireasă a lui Theo Rose. Artista a strălucit într-o ținută simplă, dar care i-a scos în evidență silueta de invidiat

Cât a costat rochia de mireasă a lui Theo Rose. Artista a strălucit într-o rochie simplă, dar care i-a scos în evidență silueta de invidiat. 

Cât a costat rochia lui Theo Rose

Theo Rose și-a unit destinul cu Anghel Damian într-un cadru restrâns, alături de familie și doar câțiva prieteni.

Artista a ales să poarte o rochie de mireasă simplă, însă foarte delicată, care i-a scos în evidență silueta de invidiat. Rochia diafană este una accesibilă ca preț oricui. Deși artista se bucură de notorietate a ales să îmbrace o rochie simplă din chiffon și dantelă în valoarea de 360 de dolari, adică 1645 de lei, conform redactia.ro.

Prin alegerea acestei ținute, Theo Rose și-a surprins fanii din nou prin simplitatea afișată, demontrând încă o dată că eleganța constă în simplitate, iar stilul în atutudinea pe care o ai.

Theo a declarat că nunta a fost exact cum și-a imaginat-o: „simplu și cu sens”, reușind să evite un eveniment de amploare și alegând să petreacă alături de cei dragi într-un cadru intim. 

Cuplul nu a optat pentru o nuntă extravagantă, ci pentru o ceremonie discretă și intimă. Printre invitați s-au numărat doar cei mai apropiați membri ai familiei și nașii, evenimentul fiind descris de Theo drept unul „ca un grătar în familie”. 

Vedeta a postat pe contul său de socializare fotografii de la eveniment. Toate pozele sunt alb-negru, iar descrierea evenimentului a fost în doar câteva cuvinte de către vedetă: "Asa cum am visat. Simplu si cu sens Multumim!"

În urma postării zeci de mii de aprecieri au apărut prin care fanii trasnsmiteau felicitări cuplului proaspăt căsătorit.

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în secret. Motivul pentru care au făcut această alegere

Mai multe articole despre:
Theo Rose nunta showbiz vedete