MENIU

Casa pe care George Simion vrea să o ridice în 12 zile cu 35.000 de euro a ajuns la stadiul lucrărilor interioare. Câți bani s-au cheltuit în ziua a șaptea

Casa pe care George Simion vrea să o ridice în 12 zile a ajuns la stadiul lucrărilor interioare

Proiectul prin care liderul AUR, George Simion și-a propus să construiască o casă în 12 zile merge mai departe cu ziua a șaptea. 

Într-o postare recentă pe blocul său personal, liderul AUR a oferit detalii despre evoluția lucrărilor la proiectul său ambițios: construcția unei case într-un interval record de 12 zile, cu doar 35.000 de euro. Acest demers subliniază determinarea de a demonstra că se pot realiza lucruri mari în timp scurt, chiar și în fața scepticismului public.

George Simion a anunțat că suntem în a șaptea zi de lucrări, iar constructorii au avansat semnificativ, concentrându-se acum pe interiorul casei. În contextul unei societăți în care fiecare zi contează, ei își propun ca finalizarea să se realizeze până pe 15 septembrie, marcând astfel începutul unei noi etape pentru familia beneficiară.

Un aspect important pe care liderul AUR l-a subliniat în postarea sa este calitatea materialelor utilizate. Spre deosebire de unele zvonuri, această casă nu este construită din prefabricate; în schimb, se folosește cărămidă, fundație solidă și un acoperiș din tablă, ceea ce garantează durabilitatea și confortul viitoarei locuințe. Costurile până în această fază se ridică la 8.645 de lei, cheltuieli ce includ materiale esențiale pentru instalarea cablurilor electrice, rigips și alte componente necesare.

„Suntem în a șaptea zi de lucrări la casa pe care vrem să o construim în 12 zile, iar constructorii s-au apucat deja de interior.

Și, pentru că am văzut multe comentarii, casa nu este făcută din prefabricate. Avem cărămidă, fundație, acoperiș cu tablă, cu tot ce trebuie.

Iar imaginile de pe șantier vorbesc de la sine.

Costul total pentru cea de-a șaptea zi este de 8.645 de lei: vorbim de cabluri electrice și copex, rigips de diferite cantități, diferite mărimi

Mai avem doar cinci zile să finalizăm casa. Pe 15 septembrie, familia se va putea muta în noua locuință. Mulți ne spun că nu vom reuși, dar dirigintele de șantier este de altă părere”, a scris George Simion.

O nouă lege sancționează supermarketurile în cazul produselor cu gramaj mai mic, dar preț neschimbat. Ce vor fi obligate să facă din octombrie