MENIU

Cartier lăsat în beznă, după ce o mașină a intrat într-un stâlp 

O mașină scăpată de sub control a rupt un stâlp electric

O mașină scăpată de sub control a rupt un stâlp electric și a lăsat un cartier întreg în beznă. Deşi o femeie susţine cu tărie că ea se afla la volan în momentul impactului, martorii spun că, de fapt, autoturismul era condus de un bărbat, care a ajuns ulterior la spital. Accidentul rutier a avut loc în Caraș-Severin. 

Șoferul avea viteză mare, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp. Impactul a fost atât de violent, încât stâlpul s-a rupt, iar un cartier întreg din Reșita a rămas fără curent electric.

"Am fost solicitati la un accidnet, un autotren a derapat, s-a oprit intr-un slap electric, asiguram zona, firele de pe stalp au cazut pe drum si pe masina", a spus Safer Ovidiu, ISU Caraş-Severin.

O adolescentă de 19 ani le-a spus poliţiştilor că ea se afla la volan. Martorii spun însă că fata încearcă de fapt să-l acopere pe șofer și să ia vina asupra ei.

Poliţiştii continuă cercetările ca să afle cum s-a produs exact accidentul şi cine se afla la volan, în momentul impactului.