MENIU

CARNAGIU pe şoselele din Vrancea, după ce un TIR a lovit în plin un MICROBUZ: "E nenorocire!"

Carnagiu pe şoselele din Vrancea.

Un TIR a intrat într-un microbuz în care se aflau şase oameni. O mamă a murit, în braţe cu băieţelul său de şapte ani. Alţi doi copii şi doi adulţi au fost transportaţi în stare gravă la spital.

Pe E 85, în dreptul localităţii Pufeşti, judeţul Vrancea, un TIR a intrat în plin un microbuz înmatriculat în Suceava în care se aflau mai mulţi copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, scrie ziaruldevrancea.ro

Tragedia s-a întamplat duminică după-amiază. "Ne-a lovit maşina de Suceava în spate, ne-a învârtit de trei ori pe şosea şi ne-a aruncat acolo. Cand ne-am dat jos din maşină, am văzut mama cu copilul pe banca din faţa decedaţi şi încă unul rănit. E nenorocire", a povestit un pasager.

În momentul în care microbuzul a intrat în tir, mama îşi ţinea băieţelul de numai şapte ani în braţe. Impactul violent i-a ucis pe loc. Echipajul de descarcerare al ISU Vrancea a intervenit pentru a-i scoate pe cei doi din maşină. Alţi doi copii şi doi adulţi sunt internaţi în stare gravă la spitalele din Focşani şi Adjud.

Din primele cercetări ale poliţiştilor vrânceni reiese că şoferul microbuzului nu a păstrat distanţa regulamentară, a lovit un autoturism, s-a izbit de un tir care, la randu-i, a aruncat microbuzul într-un alt tir pe contrasens.
 

Mai multe articole despre:
accident vrancea vrancea accident morţi