MENIU

Carnagiu Hunedoara. Cum s-a produs accidentul în care 5 tineri au murit pe loc: acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de km la oră

Carnagiu Hunedoara. Cum s-a produs accidentul în care 5 tineri au murit: acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de km la oră

Apar informatii socante despre tragedia din Hunedoara, unde au murit cinci persoane. O depășire riscantă a curmat viața celor 5 tineri care se întorceau de la o petrecere. Patru dintre cei cinci bărbați morți aveau copii acasă, iar șoferul se pregătea să devină tată. Datele din anchetă arată că bărbații ar fi consumat alcool. 

Cei 5 tineri se întorceau de la o petrecere, atunci când s-a produs accidentul. Autoturismul, scăpat de sub control, a intrat pe contrasens și s-a oprit în parapetul unui pod. Date din anchetă arată că aceștia, inclusiv șoferul, ar fi consumat alcool și ar fi gonit pe șosea. Acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de km la oră.

Din primele informații, Claudiu, tânărul de 22 de ani care se afla la volan nu era la prima abatere. Acesta avea carnetul de doar câteva luni și ar fi primit mai multe amenzi din cauza abaterilor în trafic. Cei 5 tineri aveau vârste cuprinse între 19 și 24 și erau căsătoriți și aveau copii acasă. Doi dintre ei aveau soțiile însărcinate.

"Erau foarte foarte buni, muncitori. Unul avea 3 baiati, altul doua fete. Toti am intrat intr-o panica. Ne-am socat", povesteste o cunostinta a tinerilor decedati.

Oamenii legii continuă cercetările și urmează să stabilească dacă șoferul consuma într-adevăr alcool sau alte substanțe interzise.