MENIU

Carmen Harra i-a prezis lui Florin Piersic la ce vârstă va muri. Mesajul emoționant al cunoscutei clarvăzătoare

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra i-a prezis lui Florin Piersic, la un moment dat, cât va trăi. De fapt, marele actor a fost cel care i-a cerut să-i spună acest lucru, și-a reamintit Harra. Fosta interpretă pop a rememorat o serie de momente speciale pe care le-a trăit, de-a lungul timpului, alături de îndrăgitul actor.

 
„Îmi amintesc cum mă întreba «Carmen, eu cât trăiesc?» și îmi arăta palma. El este codificat cu cifra 11, ceea ce îl face un om deosebit, care are o longevitate incredibilă, îi spuneam mereu că poate prinde și 100 de ani, are și o dorință de a trăi, de a exista pentru noi toți care-l iubim.”, a spus Harra, potrivit BZI.

Clarvăzătoarea a vorbit și despre momentele de mare cumpănă prin care trece îndrăgitul artist, afirmând că acum are nevoie de dragostea celor din jur.„Este o cumpănă, poate pe undeva și faptul că nu a intervenit mai repede, dar nu se poate judeca aici, medical se putea mai bine, dar e important că s-a trecut peste ce e mai greu. Cu iubire se vindecă omul, el atât de multă iubire dă la toată lumea, iar dacă ar primi de la noi această iubire, sunt sigură că s-ar vindeca.”, a adăugat clarvăzătoarea.

În urmă cu câteva zile, Carmen Harra a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale după ce Florin Piersic a ajuns în stare gravă în spital.