MENIU

Carmen Dan, jignită de Liviu Dragnea! Dezvăluiri despre mafia politică: presiuni la nivel înalt. Interviu devastator

Carmen Dan, jignită de Liviu Dragnea! Dezvăluiri despre mafia politică: presiuni la nivel înalt. Interviu devastator

Carmen Dan, un om de bază în anturajul lui Liviu Dragnea până nu de curând, a decis să rupă tăcerea. În cadrul unui interviu acordat jurnalistului Liviu Alexa, Carmen Dan a dezvăluit că, atunci când era ministru de interne, mai mulți lideri importanți din PSD au pus presiune pe ea pentru a obține anumite beneficii. 

Carmen Dan, fost ministru de interne și unul dintre oamenii de bază din anturajul lui Liviu Dragnea, a decis să dezvăluie aspecte șocante din culisele politicii românești. În cadrul unui interviu acordat jurnalistului Liviu Alexa, Carmen Dan a vorbit despre presiunile exercitate asupra sa de către mai mulți lideri importanți din PSD.

Parte din interviul pe care Carmen Dan i l-a acordat lui Liviu Alexa:

Liviu Alexa: Hai să vorbim despre ce știți concret și eu nu știu chiar atât de concret.

Eu cred că adevăratul motiv pentru care ați plecat ieri, într-o manieră elegantă, se referă la niște lucruri pe care am înțeles, abominabile, pe care dumnealui vi le-a făcut în timpul recent, care a trecut. Vreți să vorbim despre ele?

Carmen Dan: Este dezonorant pentru mine să vorbesc despre asta. Atât timp cât un bărbat își permite să facă afirmații de o asemenea manieră și să jignească o femeie, este dezonorant pentru mine să vorbesc despre acest lucru. Dar vreau să precizez ceva. Dacă domnul Dragnea nu va conștientiza că nu poate lupta cu o femeie cu genul acesta de afirmații și de jigniri și să se aștepte ca acea femeie să accepte lucrul acesta, se înșală.

Eu niciodată, niciodată n-am jignit pe nimeni și n-aș putea să concep vreodată să jignesc pe cineva de asemenea manieră, domnule Dragnea.

Liviu Alexa: V-a jignit la modul absolut incalificabil.

Carmen Dan: Domnul Dragnea vorbește ca un birjar despre o femeie pe care o știe de 25 de ani, care nu i-a greșit cu nimic, care nu a fost niciodată incorectă vis-a-vis de dânsul și care l-a protejat în limitele legale, care a refuzat să fie aservită unora sau altora împotriva lui și care, spre deosebire de alții care i-au fost prieteni și au gravitat ca niște sateliți în jurul dânsului, nu a beneficiat de un leu nemuncit de pe urma dânsului.

Despre asta este vorba. Nu este o amenințare.

Dar domnul Dragnea să se lupte cu mine cu argumente politice.

Liviu Alexa: De ce trebuie să se lupte?

Carmen Dan: Dacă simte nevoia să se lupte, dacă simte această nevoie, dacă consideră că eu mint, dacă consideră că a luptat pentru acest partid și a făcut lucruri extraordinare, dacă consideră că și-a respectat promisiunile pe care nici nu mai vorbesc că mi le-a făcut mie, ci le-a făcut oamenilor care au așteptat să-i sprijine și să vorbească despre ei atât, să-i salute din când în când, atunci să se lupte cu mine și să-mi aducă contraargument.

Cu ce crede domnul Dragnea, cu minciuna, cu această atitudine, eu spun foarte clar că se pune într-o poziție extrem de dezonorantă pentru un bărbat.

Aș vrea să conștientizeze lucrul acesta, dacă nu-l conștientizează este strict problema dânsului, dacă crede că eu am să accept...

De ce? Pentru că m-a perceput ca pe un om extrem de acolo.

A fost extrem de sigur, extrem de sigur de mine și extrem de convins că orice s-ar întâmpla, eu, chiar dacă nu-mi convin în anumite lucruri, plec așa cu nodul în gât și nu zic nimic ca să nu deranjez.

Am atins o limită și limita aceea nu se referă la natura personală a faptului că ne stiam de atâta timp, ci la faptul că m-a pus în fața unor oameni într-o situație în care eu n-am acceptat niciodată să fiu pusă.

Continuarea poate fi citită pe www.strictsecret.com

Mai multe articole despre:
carmen dan interviu dezvaluiri