MENIU

Care sunt mall-urile din Bucureşti cu cei mai mulţi "gură-cască"

Mall-uri cu cei mai mulţi vizitatori

În perioada de criză, românii care vor să iasă în oraş fără să spargă prea mulţi bani aleg să meargă la mall, unde privitul şi plimbarea nu costă nimic.

Mai ales iarna, centrele comerciale au devenit atracţia principală a bucureştenilor care vor să iasă la un suc sau la un ceai. Totuşi, mall-urile cu cei mai mulţi vizitatori au şi cele mai bune afaceri.

Traficul săptămânal al celor mai mari malluri din Bucureşti este de peste 2 milioane de vizitatori, mai mult decât populaţia oraşului. "Pentru cumpărături, la un film, o cafea sau doar o simplă plimbare, fiecare buc­u­reştean ajunge în medie o dată la 5-6 zile în mall", potrivit zf.ro.

Mallul cu cei mai mulţi vizitatori din Bucureşti şi din ţară se menţine AFI Palace Cotroceni din zona Politehnica, care atrage zilnic în jur de 52.000 de vizitatori pe zi, număr de persoane pe care anul trecut a reuşit să îl mai adune doar Roger Waters la concertul din Piaţa Constituţiei sau Steaua la meciurile din cupele europene cu Chelsea.

Următoarele centre comerciale din Bu­cureşti în funcţie de numărul de vizitatori sunt proiectele Unirea (40.000 pe zi) şi Băneasa Shopping City (35.000 pe zi), urmate îndeaproape de Bucureşti Mall (34.000) şi Sun Plaza (33.000). Mai multe aici.

Mai multe articole despre:
mall centru comercial centre comerciale mall-uri