MENIU

Care sunt cele 5 zodii care urăsc conflictele: Sunt cei mai pașnici oameni - Cum aleg să-i pună la punct pe provocatori

Nu oricine are puterea de a-i înfrunta pe ceilalți, fiindcă oamenii sunt diferiți și reacționează diferit atunci când vine vorba de conflicte. Este adevărat că cearta ar putea să te ajute să scapi de energiile negative, dar unii preferă să țină pentru ei nemulțumirile. Iată de ce cinci zodii aleg să facă asta. Și nu o fac pentru că nu ar avea curaj sau din motive „de imagine”.

Vrei să știi care sunt persoanele ce nu vor avea nicio reacție, indiferent cât de mult le-ai călca pe nervi? Ar fi în zadar să le provoci și ți-ai irosi energia degeaba, fiindcă nu se vor exprima în niciun fel. Este vorba despre cinci zodii mai sensibile decât restul zodiacului. Ele ar fi în stare să sufere enorm, doar ca să nu rănească pe altcineva prin cuvintele dure pe care le-ar putea spune într-un moment de furie

Ar trebui să iei exemplu de la aceste zodii și să nu te implici în conflicte, pentru că nu știi niciodată ce întorsătură neplăcută pot lua lucrurile. Stai departe de probleme și înconjoară-te doar de oameni calmi, de care ești sigur/ă că nu ar putea să îți facă niciun rău. Discuțiile civilizate pot rezolva orice neînțelegere, ceea ce înseamnă că nu ai nevoie de un ton ridicat, de jigniri sau de alte violențe.

Care sunt zodiile care urăsc certurile sub orice formă

BALANȚA

Acest semn zodiacal urăște cearta și oricum nu poate decide în legătură cu vorbele pe care ar trebui să le spună. Se gândește mult la argumentele pe care ar trebui să le folosească, așa că renunță în mijlocul problemei, fiindcă este conștient că nu va face față discuției aprinse. În cazul în care conflictul are loc în scris (prin mesaje), îi este mai ușor să își găsească replicile, dar tot nu se va simți în largul lui.

PEȘTII

Persoanele născute în zodia Pești nu pot face față presiunii unui conflict. Sunt visătoare, axate pe spiritualitate și au o sensibilitate ieșită din comun. Reacția lor ar fi mult prea dramatică, pentru că nu știu să își controleze emoțiile puternice, așa că evită să stea de vorbă cu oamenii care le provoacă într-un fel sau altul. De obicei, întorc spatele celor care le dezamăgesc și pretind că nu s-a întâmplat nimic. Totuși, în sufletele lor există o mare durere.

LEUL

Nativul Leu are câteva conflicte în palmares, doar că pe cele mai multe le-a evitat. Devine anxios când vine vorba de neînțelegeri cu persoanele dragi și foarte rar începe să își expună punctul de vedere în contradictoriu. Dacă simte însă că i se face o nedreptate, va încerca să își spună părerea într-un mod diplomat. În cazul în care nu îi sunt respectate opiniile, reacționează destul de tăios și cei din jur ajung să regrete că nu i-au dat dreptate.

RACUL

Semnul acesta este extrem de sensibil și nimeni nu poate nega, doar că se transformă total dacă este enervat într-un moment de vulnerabilitate. Nu îi place să se implice în scandaluri, fiindcă știe în ce direcție negativă pot evolua discuțiile. Preferă să stea departe de persoanele care aruncă săgeți spre el și să se concentreze pe alte lucruri importante. Este prea bun pentru a-i face pe alții să sufere, așa că stă liniștit și își vede de treabă.

SĂGETĂTORUL

Orice om care s-a născut sub semnul Săgetătorului are darul de a-i manipula pe ceilalți. Pentru că nu vrea să facă rău nimănui, ține pentru el această putere ce poate fi adesea distructivă. Dacă intuiția îi spune că urmează o confruntare între două sau mai multe persoane, se retrage ca să nu fie nevoit să se dea de partea uneia dintre ele. Așa este cel mai bine și toți care îl cunosc sunt de acord cu asta.

Sursa: divahair.ro