MENIU

Caravana România Suverană descinde în cuibul edilului interlop Piedone. Declarații șocante despre cum a ajuns pe lista pentru Senat a PSD: Toată lumea a fost de acord, nimeni nu a fost împotrivă

Piedone nu și-a clarificat niciodată legăturile cu personaje interlope

Caravana Realitatea PLUS descinde la primăria edilului care face jocurile oamenilor legați de mafia generalilor din umbră. Într-o transmisiune în direct din județul Giurgiu, un primar și lider de organizație locală a făcut declarații șocante despre modul în care fostul candidat la Primăria Generală a fost inclus pe lista pentru Senat ale PSD Giurgiu. 

Invitat la cadrul "Caravanei pentru România", edilul PSD al comunei Singureni Giurgiu a dezvăluit detalii șocate de la ședința la care liderii de partid din județ au aflat că primul pe lista pentru Senat este Cristian Popescu Piedone.

"Pe 2 octombrie a fost reuniunea organizației PSD de Giurgiu, lucrurile au decurs normal, oamenii au fost extrem de receptivi, s-a spus că va candida la funcția de senator, toată lumea a fost de acord, nimeni nu a fost împotrivă."

Întrebat dacă are ideea pe ce criterii s-au făcut repartizările pe listele parlamentare de la Giurgiu, edilul a recunoscut că nu știe.

"Sunt membru PSD, dar nu fac parte din forurile de conducere, nu știu pe ce criterii s-au ales. (...) Nu s-a discutat de criterii, dar nu știu dacă a fost impus. Din punctul meu de vedere, numirea domului Piedone este un lucru benefic pentru județul Giurgiu", a afirmat edilul PSD.

Potrivit Realitatea Plus, PUSL, partidul din care Cristian Popescu Piedone a făcut parte, ar fi solicitat PSD 19 locuri pe listele pentru alegerile parlamentare și ar fi primit 5. 

Ciolacu le ia apărarea lui Ponta și Piedone: "N-a fost un premier prost!". "Piedone nu va candida la București. E un om mai colorat"

 

Cum se face Piedone frate cu dracu\" pentru a trece puntea către Parlament: ce jocuri murdare face PSD? Spectacol jenant în stradă - VIDEO