MENIU

Capcane mortale pe râul Buzău, în zona comunei Mărăcineni! Mai multi oameni și-au găsit sfârșitul acolo: care este cauza

Capcane mortale pe râul Buzău, în zona comunei Mărăcineni! Mai multi oameni și-au găsit sfârșitul acolo: care este cauza/ Captură video

Albia râului Buzău reprezintă o adevărată capcană mortală pentru toți cei care intră în apă să se răcorească. Și asta după ce, potrivit localnicilor, în urma cu ceva timp albia râului a fost excavată și s-au format gropi imense care nu sunt semnalate nicicum. Vara aceasta, trei oameni - printre care un copil de 13 ani - au murit înecați. 

Tragediile s-au ținut lanț pe râul Buzău, în zona comunei Mărăcineni, unde, din cauza excavărilor sunt zone întregi în care albia râului e plină de gropi foarte adânci în care se formează curenți. Recent, un bărbat care ar fi vrut să treacă râul cu căruța a căzut într-o astfel de groapă și doar o minune și intervenția rapidă a localnicilor au făcut ca omul să scape cu viață.

"In gura canalului, acolo unde au sapat astia la balastru, sunt gauri mari. S-a inecat si un copil acolo si acum un an s-a inecat un om cu calul era gata sa se inece si el.

Asapat, a luat balastru si n-a pus pancarde, nimic, de pericol de inec si e pericol ce e acolo", spune un localnic.

"S-a luat mereu nisip de acolo si s-au facut ochiuri", a declarat o femeie.

Tragedie la bazinul de înot! Un copil de 8 ani a MURIT sub ochii tatălui și ai instructorului său. Anchetă uriașă

"Este periculos, intr-adevar. S-a excava. Nu exista indicatoare, nu exista nimic sa atentioneze copiii. Copiii vin, se scalda", a spus un alt localnic. 

Vara aceasta, un copil de 13 ani și o adolescentă împreună cu tatăl său au murit înecați. Oamenii sunt disperați și cer autorităților măsuri urgente. Comunitatea s-a mobilizat în urma tragediilor și a pus mai mulți bolovani pe locul unde ar fi gropile ca să semnaleze cumva pericolul. 

Mai multe articole despre:
buzau rau buzau maracineni oameni morti