MENIU

Capcane ca pe vremea lui Ștefan cel Mare, când veneau turcii. Ce au montat localnicii unei comună din Iași, ca să-i sperie pe șoferii care căutau o scurtătură - FOTO

Sătui de sutele de mașini care trec prin fața caselor lor, pentru a evita traficul aglomerat de la Podu Iloaiei, șoferii ieșeni au găsit o rută alternativă, prin satul Holm. Mii de autoturisme trec zilnic prin fața caselor oamenilor, iar din cauză că drumul este neasfaltat, zona se transformă într-un nor de praf. Disperați să găsească o soluție, localincii au găsit și ei variante de autoapărare care amntesc de vremurile în care turcii invadau Moldova lui Ștefan cel Mare. Oamenii au montat, pur si simplu, capcane pentru autoturisme.

Coșmarul de la Podu Iloaiei pare fără sfârșit, iar situația devine din ce în ce mai gravă. Localnicii din satul Holm, sătui de miile de mașini care trec prin fața caselor și care stârnesc praful pe drum, au montat țepușe de fier care să le spargă roțile șoferilor ce trec prin zonă, potrivit BZI.

Mai mult, oamenii au ridicat și cocoașe din pământ, pentru a încetini autoturismele care trec prin zonă. 
 
Contactat de reporterii BZI, primarul din orașul Podu Iloaiei a transmis cetățenilor care locuiesc în Holm să fie mai înțelegători. Mai mult, acesta a precizat că cei care au pus capcanele vor fi sancționați.
 
Mai multe articole despre:
capcane podul iloaiei iasi soferi scurtatura