MENIU

Cântărețul belgian Stromae dedică un videoclip persoanelor bolnave de cancer

Boala Secolului, dar și pierderea irecuperabiă pe care a suferit-o, l-au inspirat pe Stromae să creeze o piesă cu totul diferită de cele pe care le interpreta în trecut. Lipsește jocul din „Alors On Danse” și teatrul din „Papaoutai”. De data asta, ceea ce cântă artistul, este inspirat din profundă durere - cea cauzată de cancer.

După niște piese cu „priză la public” ca „Papaoutai”, „Tous les mêmes”, „Ta fête”sau „Carmen”, Stromae a decis să vină cu un single actual și dureros în egală măsură.

Vă întrebați ce l-a motivat pe artist să lanseze o piesă cu un subiect atât de tulburător? Pierderea tatălui și relațiile vicioase de iubire. Noul videoclip pentru single-ul „Quand c’est?” a fost lansat ieri, adunând deja peste un milion de vizualizări. Succesul videoclipului este precedat și de un joc excelent de mișcări corporale pe care Stromae le execută în videoclip. Prin mișcările degetelor, acesta ilustrează felul în care metastazele cancerului cuprind întregul organism uman, până când îl epuizează în totalitate.

Produsul video este însoțit de subtitrare în engleză, pentru ca mesajul să capete înțeles global.

Sursa: ea.md.

Mai multe articole despre:
cancer stromae Stromae - quand c'est