MENIU

Când va începe Al Treilea Război Mondial? Răspunsul lui Nicolae Ciucă

Când va începe Al Treilea Război Mondial? Răspunsul lui Nicolae Ciucă

Preşedintele PNL și candidat la Preşedinţia României - Nicolae Ciucă a vorbit despre conflictele armate din Ucraina şi din Orientul Mijlociu şi despre dronele căzute pe teritoriul României.

Întrebat dacă şi când va începe Al Treilea Război Mondial, Nicolae Ciucă a spus: „ne dorim să nu înceapă”.

„Am avut şansa că aceste drone au căzut în afara spaţiilor locuite. Nu ne bazăm pe noroc. Au fost discuţii şi raportări la nivelul instituţiilor statului care au prezentat elementele de dispozitiv care au fost dislocate în zona de graniţă. De fiecare dată când apar astfel de vectori care se îndreaptă spre teritoriul naţional, avem elementele de poliţie aeriană românească. Azi noapt au fost ridicate 4 avioane, doup F16 aparţinând Forţelor Aeriene Române şi două F18 aparţinând Forţelor Aeriene Spaniole care execută misiunea de poliţie aeriană a NATO în România”, a declarat Nicolae Ciucă, miercuri seară, la un post de televiziune.

”Nu se va întâmpla chestiunea asta. Pentru că dacă ele... asta înseamnă că Rusia va ataca un teritoriu al unei ţări NATO. Tot demersul se va interpreta prin activarea articolului 5, de aici şi lucrurile degenerează către ceea ce nu ne dorim niciunul dintre noi”, a declarat Ciucă.

Mai multe articole despre:
razboi nicolae ciuca