MENIU

Campionatul Mondial de Rugby 2015. Surpriză uriaşă de la Google!

Campionatul Mondial de Rugby 2015. Surpriză uriaşă de la Google!
Campionatul Mondial de Rugby 2015. Surpriză uriaşă de la Google!

Campionatul Mondial de Rugby 2015. Google şi-a modificat logoul pentru a marca debutul Campionatului Mondial de Rugby 2015.

Campionatul Mondial de Rugby 2015. Motorul de căutare Google şi-a modificat, vineri, logoul pentru a marca debutul Campionatului Mondial de Rugby 2015, care se desfăşoară în perioada 18 septembrie - 31 octombrie, în Anglia.

Campionatul Mondial de Rugby 2015. Noul logo publicat vineri pe google.ro este unul interactiv şi realizat sub forma unei animaţii, care prezintă un jucător de rugby alergând cu o minge sub braţul drept.

De asemenea, prin intermediul unui buton special, internauţii pot să trimită logoul care marchează debutul Cupei Mondiale de Rugby spre a fi publicat pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter, dar şi prin e-mail.

Campionatul Mondial de Rugby 2015. Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea, scrie mediafax.ro.

Campionatul Mondial de Rugby 2015. Cupa Mondială de Rugby, o competiţie la care participă şi echipa României, se desfăşoară în perioada 18 septembrie - 31 octombrie, în Anglia.

Mai multe articole despre:
logo google Campionatul Mondial de Rugby 2015