MENIU

Campanie cu FOCURI DE ARMĂ! Bărbat împuşcat la Buftea, în timpul unor activităţi electorale

Campanie cu FOCURI DE ARMĂ! Bărbat împuşcat la Buftea, în timpul unor activităţi electorale

Scene ireale la Buftea! Un bărbat de 45 de ani a fost împuşcat cu o armă de de tip air-soft. Incidentul s-a petrecut în timpul unor activităţi electorale. Agresorul este un tânăr în vârstă de 29 de ani. Acesta a fost identificat de poliție şi dus la audieri.

”La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 22:05 poliţiştii oraşului Buftea au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 19:00, pe o stradă din oraşul Buftea, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, ar fi fost agresat fizic, prin împuşcare, cu o armă de tip air-soft, de către un alt bărbat, de 29 de ani, care ar locui în zonă. Din primele informaţii, în momentul în care a fost agresată, victima efectua activităţi electorale”, a transmis, în noaptea de joi spre vineri, IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Buftea, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, precum şi un echipaj medical din cadrul SABIF, care, în urma primelor investigaţii, a stabilit că victima prezintă o echimoză la nivelul piciorului.

”Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost căutat şi depistat de poliţişti, iar în prezent a fost condus la sediul poliţiei oraşului Buftea, pentru continuarea cercetărilor. Poliţiştii oraşului Buftea efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis sursa citată.