MENIU

Camelia Voiculescu, în dosarul Șantaj la Antene: ”Nu recunosc invinurile care îmi sunt aduse„

La termenul trecut, avocații postului de televiziune au formulat mai multe cereri care au fost respinse de judecător. Tot atunci, ar fi trebuit să dea o declarație de inculpat fiica lui Dan Voiculescu, Camelia. Ea a precizat atunci, prin avocat, că nu se poate prezenta deoarece este bolnavă. La termenul de astăzi s-a prezentat în fața instanței. Camelia Voiculescu a intrat clădire pe o ușă destinată avocaților, pentru a evita întrebările ziariștilor prezenți.

Judecatorul îi arată Cameliei Voiculescu o stenogramă în care Sorin Alexandrescu îi spune că "primul om  vine cu plicul aici!"

Camelia Voiculescu : Această convorbire îmi este cunoscută, însă nu are semnificația atribuită de Parchet. Atunci se dăduse o ordonanță de Guvern care aducea modificări pietei de publicitate, iar Sorin Alexandrescu avea întâlniri cu reprezentanți ai Ministerului de Finanațe cu privire la prevederile acesteia. Despre "omul care a primit plicul" credeam că se refera la angajații ministerului. La acel "ala care am fost aseara" am înțeles că a fost vorba tot de reprezentanții acestor ministere.

Despre "Mi-a dat tata grija aia"- "Mă refeream la faptul că în această perioadă, o parte a presei, îl acuza pe tatăl meu că se află în spatele ordinanței care reglementa piata de publicitate si că acesta era in favoarea sa. Tatăl meu era supărat din acest motiv și mi-a cerut sa rezolv aceste acuzații, că actul normativ avea aceleași efecte pentru toate posturile de le piață și nu ne avantaja pe noi în niciun fel. 

UPDATE 2:Avocații Antena 3 cer audierea lui Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică și Sabina petre. DNA se opune, judecătorul arată că la acest moment al procesului a respins deja cererile pentru ultimii doi iar audierea lui Gâdea nu este utilă cauzei.

Camelia Voiculescu: nu recunosc învinuirile care-mi sunt aduse. Dețin acțiuni la Antena TV Group, Intact Publishing și Antena 3 SA. Precizează că atât ea cât și sora ei, Rodica Corina, nu au fost administratori la niciuna din societăți, acestea sunt conduse de consilii de administrație, din care nu fac parte. "M -am implicat în aceste societăți doar în limitele admise actionarilor: numirea menbrulor CA, stabilirea obiectivelor anuale și planul de investiții", scrie evz.ro