MENIU

Călător bruscat de controlorii RATB, în Capitală

Un călător prins fără bilet în autobuz a fost bruscat de mai mulţi controlori de la Regia Autonomă de Transport Bucureşti unde a şi fost deschisă o anchetă în acest caz. Întreaga scenă a fost filmată de mai mulţi pasageri. Tânărul susţine că i-au fost prinse piciorul şi mâna între uşi atunci când a încercat să scape de cei trei controlori.

Imaginile au fost filmate în autobuzul 105 din Bucureşti şi postate pe internet. Contactat de adevărul.ro, Constantin Tobescu, reprezentantul RATB-ului a declarat că „procedura e clară: în condiţiile în care nu ai bilet de călătorie trebuie să prezinţi un act de identitate în baza căruia se aplică sancţiune contravenţională. În niciun caz nu ai voie să privezi pe cineva de libertate," spune acesta precizând că angajaţii RATB s-au comportat inacceptabil.

De asemenea, comisia de disciplină va analiza cazul şi cei implicaţi pot fi sancţionaţi cu reducerea salariului sau chiar concedierea. "Vom trata cazul cu maximă exigenţă," a explicat Constantin Tobescu, reprezentantul RATB-ul pentru jurnalişti.

Mai multe articole despre:
scandal controlori ratb scandal RATB autobuz 105