MENIU

Cadoul neaşteptat pe care un profesor l-a făcut studenţilor lui. Explicaţia e impresionantă!

Cadoul pe care un profesor din Sydney l-a făcut studenţilor lui a devenit viral pe reţelele de socializare. Asta pentru că obiectele aparent banale pe care acest le-a dăruit aveau o semnificaţie specială.

Totul a fost povestit pe o reţea de socializare chiar de unul dintre studenţi. Matt a postat o fotografie cu darul inedit, însoţită de mesajul: "Îmi iubesc profesorul!".

Aşadar, tinerii au primit un pix, o foaie albă, o gumă de şters şi o cutie cu pastă de modelat Play-Doh. Toate acestea au fost însoţite de un bilet prin care îşi explica gestul:

"Vă mulţumesc tuturor pentru un semestru minunat. Întâlnirea cu voi a fost mereu cea mai frumoasă parte a săptămânii mele şi a fost extrem de îmbucurător să văd cum evoluaţi pe zi ce trece. Vă ofer acest dar în semn de apreciere şi ca un simbol a ceea ce sper că aţi câştigat după un semestru petrecut împreună", a scris profesorul.

"Vă dau o foaie albă pe care să vă exprimaţi gândurile fără a fi constrânşi în vreun fel. Vă dau o cutie cu pastă de modelat pentru acele idei care nu pot fi exprimare pe o foaie şi pentru a vă aminti să căutaţi întotdeauna moduri inedite de a vă înfrunta banalul. Vă ofer un pix pentru a vă inspira să mergeţi mai departe cu încăpăţânare, cu încredere că vă puteţi lăsa amprenta asupra lumii. Vă ofer o gumă de şters deoarece cu toţii facem greşeli - şi vă încurajez să recunoaşteţi atunci când v-aţi înşelat. Cu toţii veţi merge în locuri uimitoare. Niciodată nu ezitaţi să mă contactaţi dacă vă pot fi partener în acea călătorie", a adăugat el.