MENIU

Cadavrul unui bărbat, găsit într-un canal de lângă Timișoara. Victima era dată dispărută de 4 luni: poliția anchetează cazul

Cadavrul unui bărbat, găsit într-un canal de lângă Timișoara. Victima era dată dispărută de 4 luni: poliția anchetează cazul

Descoperire șocantă lângă Timișoara. Un pensionar dat dispărut in urma cu patru luni, a fost găsit mort într-un canal. Localnicii care l-au văzut fără suflare au sunat imediat la 112. Poliția ia în calcul mai multe ipoteze. 

Trupul neînsuflețit al bărbatului se afla într-un canal lângă Timișoara, la marginea comunei Moșnița Nouă. Locuitorii care au făcut descoperirea macabră au alertat poliția.

La fața locului s-au deplasat oamenii legii care au constatat că e vorba despre un bărbat de 85 de ani, dispărut de acasă din luna iunie.

Bărbat arestat, după ce lovit cu sapa în cap un alt bărbat și l-a ucis. Cadavrul victimei, transportat prin București cu un cărucior de cumpărături

Potrivit anchetatorilor, cadavrul bărbatului nu prezenta urme de violență, semn că nu a fost victima unui act criminal. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Timișoara pentru necropsie.

În urma anchetei se va stabili cum s-a produs tragedia, din primele informații preliminare, anchetatorii iau în calcul varianta unei sinucideri.