MENIU

Cadavrul unui bărbat, găsit în portbagajul unei mașini care urma să fie zdrobită și vândută la fier vechi

Sursa foto: Pixabay

Descoperire macabră în Washington. Cadavrul unui bărbat a fost găsit în portbagajul unei mașini care urma să fie zdrobită și vândută la fier vechi

Angajații unui depozit de deșeuri din Washington au găsit un cadavru în portbagajul unei mașini cumpărate la o licitație.

Angajații depozitului Braven Metals procesează anual aproximativ 10.000 de vehicule. Ei verifică mașinile cumpărate la licitație înainte de a recicla metalul și credeau că au văzut totul până la acest episod, când au găsit cadavrul unei mașini Ford Explorer din 2002, conform KPLC News.

„Nu am mai văzut așa ceva până acum. Deci, nu eram sigur ce să cred când m-au chemat prin stație să arunc o privire și să văd ce se întâmplă”, a spus directorul de resurse umane Braven, Michael Smith.

Muncitorii au descoperit cadavrul bărbatului joia trecută, după ce au cumpărat SUV-ul la o licitație din Lynnwood. Trebuia să fi fost verificat de altcineva înainte de sosirea lui la depozitul de fier vechi, dar acest “detaliu” pare să fi scăpat.

Descoperirea a fost făcută chiar înainte ca mașina să fie zdrobită și vândută la fier vechi.

Nu se știe de cât timp se afla cadavrul în mașină sau cum a murit. Polițiștii încă încearcă să-l identifice pe bărbat și să stabilească exact cum a murit, dar în acest moment spun că nu ar fi semne de crimă.

Mai multe articole despre:
cadavru portbagaj Washington