MENIU

Cadavrul din valiza de la Vaslui. Criminalul a recunoscut fapta și a fost ARESTAT. Detalii șocante

Cadavrul din valiza de la Vaslui. Criminalul a recunoscut fapta și a fost ARESTAT. Detalii șocante

Apar noi informații cumplite în cazul cadavrului descoperit în geamantan. Criminalul a recunoscut la audieri fapta și a susținut că l-a atacat pe bărbat din gelozie pentru că l-ar fi găsit în casă cu iubita sa. Criminalul în vârstă de 32 de ani a fost arestat preventiv. Atenție, urmează detalii cu puternic impact emoțional. 

Potrivit anchetatorilor, victima, un bărbat din județul Bacău, venise la Pungești, în Vaslui, cu scopul de a se căsători. Acesta ar fi cunoscut-o pe tânăra de 27 de ani pe o rețea socială, dar nu ar fi știut că aceasta este căsătorită. Prins de soțul femeii în locuință cu aceasta, individul a fost ucis.

Procurorii au aflat în detaliu modul în care s-a petrecut crima. Ca să scape de cadavru, agresorul și iubita lui l-au băgat într-un geamantan pe bărbatul dezbrăcat şi l-au aruncat la marginea satului. Imediat după, cei doi au fugit în Brașov, acolo unde au fost și prinți de oamenii legii.

Doar bărbatul de 32 de ani a fost arestat preventiv. Deși a recunoscut fapta, Zoro Marian Buzatu i-a șocat pe anchetatori. Acesta susține că victima i-a distrus viața. Atât el cât și iubita sa provin din familii extrem de sărace. Ei au mai mulți copii, aflați în centrele de plasament. 

Prima declarație a criminalului din Vaslui: „L-am ucis și l-am băgat în geamantan pentru că a făcut sex cu femeia mea"

Mai multe articole despre:
crima vaslui criminal arest