MENIU

Cabana Babele, scoasă la vânzare pe internet! Prețul cerut de proprietar

Cabana Babele / Captură foto

Cabana Babele, situată pe platoul Munților Bucegi, la o altitudine de 2.206 m, sub Vârful Babele, este scoasă la vânzare. Prețul este însă unul exorbitant.

Cabana Babele are 30 de camere și reprezintă, practic, baza turistică centrala a Munților Bucegi, aici incrucilându-se principalele drumuri.

Prețul pe care proprietarul îl cere pentru această construcție cătreia i-au trecut pragul mulți români, dar și străini deopotrivă este de 1.150.000 de euro, potrivit anunțului pus pe internet.

”Cabana Babele reprezintă baza turistică centrală a munților Bucegi, aici încrucișându-se principalele drumuri. A fost construită în 1937 de către societatea turistică Asociația Drumeților din Munții Înalți ai României (A.D.M.I.R.) după proiectul arhitectului Octav Doicescu.

Capacitate: 108 locuri în camere cu 2 – 12 paturi, bufet și restaurant cu autoservire permanentă, lumină electrică de la rețeaua publică, toaletă și apă curentă, încălzire cu gaze naturale și calorifere”, se arată în anunțul de vânzare publicat în luna iulie.

Potrivit site-ului Babele.ro, construcția are 108 locuri în 30 de camere, bufet și restaurant cu autoservire permanentă, lumină electrică de la rețeaua publică, toaletă și apă curentă și încălzire cu gaze naturale și calorifere.

Cabana Babele este o afacere de familie.

Mai multe articole despre:
babele cabana babele vanzare cabana babele