MENIU

Ca-n filmele de groază, dar e real.Au deschis frigiderul, iar ce au găsit acolo i-a trimis la spital

Cine şi-ar fi putut închipui că un simplu gest, acela de a deschide uşa unui frigider, te poate îmbolnăvi şi trimite direct la spital. Întâmplarea, scoasă parcă din scenariul unui film de groază, a trimis 11 persoane la spital, la Universitatea din Kentucky.

În luna iunie 2015, mirosul puternic care venea de la frigiderul unei clădiri aflate în interiorul clădirii de Anatomie Patologică Animală a reuşit să trimită 11 persoane la spital şi să ducă la evacuarea întregii clădiri.

Reacţia oficială a universităţii Kentucky a venit imediat, explicând că frigiderul fusese mutat din altă clădire cu doar o zi înaintea producerii incidentelor, fără ca iniţial să existe probleme. A doua zi, însă, angajaţii universităţii au observat un miros greu care venea dinspre frigider, dar adevăratul şoc a venit atunci când au deschis uşa. Nu mai puţin de 11 angajaţi s-au plâns de iritaţii ale pielii şi ale ochilor, de ameţeală şi stări de vomă şi au trebuit să fie duşi de urgenţă la spital, informează ITV.  

Frigiderul ar fi conţinut, spune universitatea, reziduuri chimice şi de aceea mirosul ar fi fost extrem de greu de suportat şi chiar periculos pentru sănătate.