MENIU

C. Guşă: Iohannis îl contracarează pe Tăriceanu, în condiţiile în care Dragnea nu e prezidenţiabil

Anunţul lui Klaus Iohannis privind o nouă candidatură prezidenţială reprezintă atât un mesaj de susţinere pentru cei aflaţi în stradă, cât şi o încercare de a contracara ascensiunea electorală a lui Călin Popescu Ţăriceanu, este de părere Cozmin Guşă. 

"Nu m-am îndoit nicio clipă că Iohannis va candidada la un nou mandat. Mesajul său are o dublă utilitate, una publică, alta personală',' a declarat Cozim Guşă la Realitatea TV. 

"Din punct de vedere public este un mesaj puternic de susţinere către toţi cetăţenii de bună-credinţă care ies în stradă pentru ei şi pentru viitorul copiilor lor. Anunţul candidaturii lui K. Iohannis le dă, astfel, impresia unei susţineri a demersului lor. Deci din acest unghi e foarte util anunţul candidaturii, pentru că strada nu se bazează pe Cioloş sau Orban, pe USR sau PNL," a comentat Guşă. 

"A doua zonă de utilitate este agregarea unui suport încă din anul preelectroal, în condiţile în care Călin Popescu Tăriceanu şi-a agregat deja acest suport, prin racolarae multor oamenii din PNL, dar şi pe baza unor pesedişti îngrijoraţi de starea partidului sub conducerea lui Liviu Dragnea, de faptul că au rămas fără prezidenţiabil, după ce au pierdut-o pe Gabriela Firea, în urma episodului Halep. În lipsa unui prezidenţiabil propriu, aceşti pesedişti se vor îngrămădi să-l voteze pe Tăriceanu." este de părere Cozmin Guşă.  

Mai multe articole despre:
Călin Popescu Tăriceanu