MENIU

Bugetul Primăriei Capitalei, majorat cu 150 de milioane de lei. Unde se duc banii?

Nicușor Dan mai adaugă 150 de milioane la cheltuieli. Foto/Inquam

Nicușor Dan a avut noroc în Consiliul General, care i-a aprobat cererea de majorare a bugetului Primăriei București cu 150 de milioane de lei.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, miercuri, rectificarea bugetului Capitalei propusă de primarul general Nicuşor Dan.

S-au înregistrat 43 de voturi favorabile, niciunul împotrivă.

Proiectul prevede suplimentarea bugetului municipalităţii cu 150 milioane lei.

Principalele proiecte şi instituţii care beneficiază de suplimentare sunt: 30 milioane lei pentru modernizarea sistemului de iluminat public; 40 milioane lei pentru modernizarea liniei 5 de tramvai pe Strada Barbu Văcărescu; 46 milioane lei la Administraţia Spitalelor.

Faptul că proiectul de modernizare a liniei tramvaiului 5 a primit în plus 40 de milioane lei va permite reluarea lucrărilor de către constructor.

"Lucrările pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai au fost reluate la începutul săptămânii. Consiliul General al Municipiului Bucureşti a votat în şedinţa de astăzi rectificarea bugetară prin care alocăm fondurile necesare pentru continuarea lucrărilor la acest obiectiv de investiţii. În curând, vom deschide şi alte şantiere pentru modernizarea infrastructurii de tramvai din Capitală", a anunţat, pe Facebook, primarul general Nicuşor Dan.