MENIU

Vreme SEVERĂ în București, autoritățile se pregătesc pentru ce e mai rău. Două evenimente majore în aer liber au fost ANULATE!

ANM: Cod galben de ploi însemnate cantitativ și vijelii - HARTA 

Prognozelor meteo care anunță condiții severe pentru București au provocat îngrijorare în rândul autorităților și au dus la anularea unor evenimente în aer liber majore.

Străzi Deschise" și „Simfonia Apei" nu vor mai avea loc duminică, 29 septembrie, așa cum era planificat inițial, conform Mediafax.

Avertisment ANM: Se anunță ploi abundente în perioada următoare. Va ploua într-o zi cât într-o lună

„Străzi Deschise", evenimentul care transforma Calea Victoriei într-o zonă pietonală plină de activități culturale și artistice, urma să se desfășoare în zilele de 28 și 29 septembrie. Organizatorii pregătiseră un program variat, incluzând mini concerte stradale, spectacole de teatru și dans, ateliere pentru copii și statui vivante. Era prevăzută și restricționarea circulației vehiculelor pe Calea Victoriei, între Bulevardul Dacia și Splaiul Independenței, între orele 9.00 - 23.00.

În paralel, „Simfonia Apei" era programat în serile de 27, 28 și 29 septembrie, între orele 19.30 și 21.30, în Piața Unirii.

Brigada Rutieră anunță anularea celor două evenimente duminică, cel mai probabil în contextul prognozelor meteorologice care anunță ploi severe inclusiv pentru București în acest weekend.