MENIU

Bucureștenii vor avea căldură în case începând de astăzi. Nicușor Dan: Vor fi probleme, dar vor fi ceva mai puţine decât iarna trecută

Bucureștenii vor avea căldură în case începând de astăzi. Nicușor Dan: Vor fi probleme, dar vor fi ceva mai puţine decât iarna trecută

Vești bune pentru bucureșteni! Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat luni că începe furnizarea agentului termic în Capitală, în condițiile în care temperaturile au scăzut sub 10 grade Celsius pe parcursul a trei nopți consecutive. Edilul a precizat însă că, pe parcursul iernii se vor mai înregistra ceva probleme, dar vor fi ceva mai puţine decât iarna trecută, în zonele unde a fost schimbată conducta. 

Întrebat când va începe furnizarea agentului terminc în Capitală, după temperaturile scăzute din ultimele zile, Nicușor Dan a răspuns: ”Da, a început. Deci, conform legii, în momentul în care avem trei nopţi, începem furnizarea agentului termic”.

Întrebat dacă există probleme în Bucureşti şi câte blocuri ar putea să nu primească căldură, primarul a arătat că ”pe parcursul iernii vor fi probleme, aşa cum au fost, dar vor fi ceva mai puţine decât iarna trecută”.

Pe români îi așteaptă o iarnă grea. Deja au început să crească preţurile la gaze naturale

”Avem o ameliorare de la iarnă la iarnă şi o să mai fie probleme. În zonele în care noi am schimbat (..) Anul ăsta, la 1 septembrie, eram la 45 de kilometri conductă magistrală schimbată. Probabil că până la sfârşitul anului o să fim la cei 70. În toate zonele în care conducta este nouă, eliminăm avarii. De exemplu, pe Mihai Brav am avut anul trecut aproximativ 60 de avarii, alea nu vor mai fi, că conducta e nouă”, a arătat Nicușor Dan.

Încep probele la cald pentru sezonul 2024 - 2025, în Capitală. Ce trebuie să știe bucureștenii

Mai multe articole despre:
nicusor dan caldura caldura capitala termoficare