MENIU

Bucureștenii tremură în continuare de frig. RADET: "Da, avem căldură în toată Capitala"

Este gerul Bobotezei şi în apartamente. Caloriferele sunt reci, iar bucureştenii se plâng că tremură de frig în continuare. "Dormim cu două-trei pături pe noi. E ceva de speriat! Suntem prea mici pentru așa oameni mari. Minciunile lor sunt stas!", declară un bucureștean. Deşi autorităţile s-au lăudat că au rezolvat problema, în continuare zeci de blocuri din capitală sunt fără căldură, potrivit Realitatea TV.

"Să fie cald dau drumul la cuptor, uite aşa ne chinuim. A fost radiatorul cu mine, fohnul îl bag şub plamumă, am ars şi cearceafurile. Vorba lu nora-mea: 'Mamă o sa iei foc'. Iau mamă, că nu pot să ţin, fac şi eu 80 de ani, nu mai sunt un copil", spune Tudora Năstăilă. 

O altă bucureșteancă se plânge de aceleași condiții:

"De când a fost cu îngheţul, s-a simţit şi în casă foarte frig. Dăm drumul la aragaz şi în pat şi stăm doar pentru mâncare la bucătărie stăm 10 minute, după care fugim repede în pat, în pilote ca să nu îngheţăm", afirmă Băjenariu Maria.

În schimb, întrebat la Realitatea TV dacă avem căldură în toată Capitala, furnizată de RADET, inginerul Nicolae Marinache a răspuns afirmativ: "Putem trimite și echipă. Avem căldură în toată capitala. Am avut niște lucrări, sunt în curs de rezolvare. Unde alimentăm, este caldură, nu sunt probleme". 

Mai multe articole despre:
căldură RADET frig Capitala