MENIU

Bobby Păunescu propune soluția pentru ieșirea mai rapidă din criza energetică a României: "Suntem în primele 3 țări la nivel de invenții folosite în toată lumea"

Bobby Paunescu

Bobby Păunescu a vorbit la Realitatea FM cu mult optimism despre soluțiile pe care România le are la îndemână pentru a face viața cetățenilor mai ușoară chiar în plină criză de energie la nivel mondial. Resursele naturale și mai ales resursele umane ale țării sunt valorile care pot aduce câștiguri importante.

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a vorbit la Realitatea FM cu o doză de optimism despre potențialul pe care îl are România chiar și în acest moment în care criza lovește întreaga lume. Păunescu e de părere că românul de rând ar putea să nu sufere atât de puternic în această criză:

"Această țară nu ar trebui să sufere atât de puternic, având în vedere că suntem o țară bogată, bogată prin ce ne-a lăsat Dumnezeu, pe lângă asta avem capital uman care e deosebit de important. Chiar discutam de curând cu un mare inventator care face parte din echipa imensă de inventatori recunoscuți la nivel mondial.

Putem să încercăm să susținem inventatorii români. Chestiunea asta sigur că enervează pe foarte multă lume, suntem în primele 3 țări la nivel de invenții folosite de lumea întreagă.

Prima țară care a extras petrol la 150m adâncime a fost România. Suntem prima țară care a folosit produse petroliere rafinate, apoi America și Canada și alte țări. Suntem prima țară din lume care a extras petrol", a declarat Bobby Păunescu la Realitatea FM.

El este de părere că rezervele de gaze nu vor fi suficiente pentru perioada rece, iar un alt impediment pentru o bună administrare a țării o reprezintă și corupția.

"România se află astăzi în vârful țărilor cu corupție la nivel înalt și acest lucru se vede prin tot ce se întâmplă: bani aruncați pe vaccinuri, lucruri făcute fără cap. E nevoie de o echipa pregătită care să fie lângă primul ministru. Fiind o echipa pregătită putem avea grijă de cetățeanul român", a mai spus Păunescu.

Puteți asculta întreaga intervenție a lui Bobby Păunescu la Realitatea FM, mai jos în cadrul articolului:

 

Mai multe articole despre:
bobby paunescu inventii romania