MENIU

Bobby Păunescu, despre SCANDALUL bornei de pe vârful Piatra Secuiului, jud. Alba: Subiectele astea ajung la partidele extremiste pentru că nu se ocupă nimeni de ele înainte

Bobby Păunescu

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a vorbit duminica seara, la B1TV, despre borna de pe vârful Piatra Secuiului, din județul Alba, acolo unde președintele Ungariei Katalin Novak s-a fotografiat zilele trecute, și care a fost vopsită ulterior în culorile Drapelului Național al României. 

"Aici sunt niște nuanțe de luat în calcul. România este membră a NATO, la fel și Ungaria. Ungaria însă nu a fost de acord cu sancțiunile impuse de Uniunea Europeană (Rusiei - n.r.) și boicotează, practic, aceste activități. E un război în derulare, cu victime, cu morți. Nu este o chestiune de curtea școlii. 

Avem o situație clară -  o serie întreagă de țări nu sunt de acord cu deciziile luate de NATO. Subiectele astea de ce ajung la partidele extremiste? Nu zic de AUR, care nu cred că este un astfel de partid (un partid extremist  - n.r.). Pentru că nu se ocupă nimeni de ele. Nu trebuia să vină liderul de la București (George Simion - n.r.) să facă asta (să vopsească borna respectivă în culorile Drapelului Național - n.r.). Cert este că a făcut asta și e un lucru de lăudat. Gestul dnei președinte a Ungariei este unul extremist", a afirmat Bobby Păunescu.

Citește și Borna de pe vârful Piatra Secuiului, vopsită în culorile Drapelului Național