MENIU

Bobby Păunescu: „Ne ajută testarea, nu certificatul verde. Testele contează. Certificatul verde îngrădește dreptul la libertate”

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, susține că este nevoie de eliminarea certificatelor verzi pentru că „îngrădesc dreptul la libertate”, iar testarea este cea mai importantă în acest moment, mai ales că „trebuie să ne obișnuim să trăim cu virusul”.

„S-a murit, trebuie luat așa cum este (și după infectarea celor vaccinați - n.red.). Este o reclamă pe canalele de tv- <<daca as fi stiut, eu l-as fi dus sa-l vaccineze>>. E o reclamă falsă. Nu este așa, da, te vaccinezi, nu mori. Dacă un om a murit, nu! Reclamele comerciale nu sunt întru totul adevărate. E foarte important să te vaccinezi, pentru că reduce (posibilitatea de a te îmbolnăvi și face forme grave - n.red.). Sî vină să garanteze cineva, semnând... Nu cred că va face nimeni asta. Sunt convins că toți caută soluții, și au venit cu aceste vaccinuri, care sunt intr-o forma test, au un mare efect , dar nu decisiv. Și și-au dat seama, și la recomandarea OMS, care a spus ca certificatele verzi nu-și mai au valoarea.

Chestia ca esti sau nu vaccinat nu conteaza, testele contează. Când intri într-o țară, dacă ai testul făcut, că degeaba ai făcut vaccinul dacă te-ai îmbolnavit. Testul iti arata ca in momentul ala nu te-ai imbolnăvit. (...) Nu înseamnă că dacă ai făcut boala, nu mai faci”, a declarat Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, duminică seară, la B1TV.

Marius Bostan, inițiator Repatriot, a declarat că „vaccinul nu este un panaceu universal, ca transmiterea bolii nu tine cont suta la suta de vaccin. Dar solutia cu testarea e folosita in multe companii pentru bunul mers al afacerilor. Daca s-au imbolnăvit 10%, blochezi productia unei companii. (...) Cred că oamenii s-au obișnuit si nu considera foartet periculoasa această boala si de aceea ajung in numar mai mare la spital, Ai boala, stai acasa, ca sa nu transmiti mai departe, ca anumite persoane fac forme mult mai grave”.

„Foarte mulți copii sunt infectați, a crescut si numărul minorilor destul de mult. 

Ce este important de mentionat e ca nu avem o situație că ai luat boala si te-ai imunizat. Trebuie să ne obisnuim sa traim cu el, nu există vaccin pentru Omicron, noi trebuie să mergem mai departe. 

Iar certificatul verde îngradeste dreptul la libertate... Daca cineva a vrut sa opreasca miscarea globalista, a reusit. E prea fortat.  Nu putem sa circulam, numai ideea ca trebuie să treci prin zeci de filtre, sa te controleze daca te-ai vaccinat, cum trebuie...
Părerea mea este că autoritățile din România și-au exprimat punctul de vedere, că așteaptă vârful ca ca ulterior sa renunte treptat la certificatul verde. Daca au facut-o în Anglia, ei au facut teste. Ne ajuta testarea, nu certificatul verde verde. Daca avem, mergem acasa si nu iesim in oras. Incet, incet corpul va dezvolta anticorpi. Și e foarte importantă cresterea vibratiei personale, sa nu mai stam cu teama, aoleu, ne imbolnavim.

Trebuie să ne obisnuim sa traim cu asa ceva. Asa cum organismul a dezvoltat anticorpi la alte virusuri, așa trebuie să dezvolte și aici. N-avem ce sa facem Nu funcționează nimic din ce s-a făcut, să stea în casă, nici aia, nici aia.  din ce s a facut, sa stea casa, nici aia, nici aia. (...) Și la gripa sezonieră mor mii de oameni pe an. Pesimismul agraveaza , dat si de proiectia in economie”, a explicat Bobby Păunescu.