MENIU

Bobby Păunescu, despre demiterea lui Alexandru Arșinel: „L-au umilit în ultimul hal, este strigător la cer”

Sursa foto: Arhivă

Omul de afaceri Bobby Păunescu a vorbit, duminică seara, la postul B1 TV, despre demiterea actorului Alexandru Arșinel. Maestrului nu i-a mai fost prelungit contractul de director artistic.

Scandalul demiterii lui Alexandru Arșinel

„L-au umilit în ultimul hal, este strigător la cer, noi ne distrugem tot ce avem. De ce distrugem ce avem?

Cei care sunt în serviciu nu prea le fac față celor care au ieșit, e obligația noastră, a românilor, de a face ceva, trebuie să dăm vina pe noi, nu pe altcineva. Problema României e ce face AUR.

Ideea este că maestrul Alexandru Arșinel este prima victimă la vedere, a fost umilit, în condițiile în care are probleme de sănătate. Alta este problema! (...) Suntem periculoși, că avem opinii.

Lucrurile nu mai pot continua așa. Ce se va întâmpla nu mai poate fi oprit. Urmează distrugerea cinematografiei”, a precizat Bobby Păunescu, duminică seara, la B1 TV.

65,7% din români cred în teoria conspirației

„E un sondaj de duminică după-masa. Putin merge din greșeală în greșeală, s-a făcut de râs.

Sunt teorii de tot felul, trebuie să iei lucrurile așa cum sunt, teoriile sunt folosite întotdeauna pentru a da vina pe cineva. (...) China se dezvoltă, dar o fac singuri, se dezvoltă singuri, cum am putea să o facem și noi.

Sport românesc nu mai există, avea un rol foarte important, cand avea România echipă de sport, energiile și le consumau acolo, acum nu mai există, acum urmează distrugerea culturii, care e impusa de români”, a mai afirmat omul de afaceri.

Mai multe articole despre:
bobby paunescu demitere alexandru arsinel