MENIU

Blocaj rutier pe Dealul Feleacului, între Cluj și Turda. Bătaie de joc pentru sute de șoferi, care stau la cozi kilometrice sub soarele canicular - VIDEO

 Drumarii au reușit din nou să-i scoată din sărite pe șoferi, din cauza lucrărilor pe care le fac în momente nepotrivite. Miercuri la amiază s-au format cozi kilometrice în zona Dealului Feleacului, din cauza restricțiilor impuse pentru lucrări la carosabil. Nemulțumiți pe bună dreptate, conducătorii auto au răbufnit, întrebându-se dacă era oportun ca într-o zi cu alerte de caniculă să se blocheze traficul chiar în orele de maxime termice.

Trafic blocat la urcarea Feleacului, dinspre Cluj-Napoca, au sesizat șoferii care stau și așteaptă în coloană, din cauza unor lucrări la partea carosabilă, a scris Turda News.

”Feleacul blocat dinspre Cluj spre Turda. Lucrari la drum, pe cod galben si portocaliu de canicula. Poti lesina in masina ca un caine parasit. Oare noaptea nu se pot executa totusi aceste reparatii minore? Sau vrea Ciolacu sa vanda mai multa motorina scumpita, ca trebuie sa stam in rampa cu aer conditionat la maxim?”, a sesizat o cititoare. 

Probleme ar fi și la coborârea Feleacului, spre Cluj. ”La fel e si de la Turda spre Cluj”, a precizat un consilier județean din Turda. 

Publicația citată susține că oficialitățile nu au anunțat nicio lucrare și nici vreo restricție de circulație.

 

Mai multe articole despre:
blocaj feleacu lucrari drum asfaltare. drumari