MENIU

Blestemul din spatele triplei crime de la Braşov. La 14 ani, Florin Buliga a trecut prin asta

Blestemul din spatele triplei crime de la Braşov. La 14 ani, Florin Buliga a trecut prin asta

Florin Buliga, criminalul care şi-a ucis întreaga familie, soţia şi cei doi copii, la Brașov, le-a mărturisit atât anchetatorilor, cât şi avocatului său, că a fost foarte afectat de moartea mamei sale, pe când el avea 14 ani și jumătate, pentru că aceasta a murit blestemându-l.

Buliga avea 14 ani şi jumătate, iar mama lui 38 de ani, în momentul în care femeia a murit din cauza unei boli incurabile. Înainte însă de a muri, femeia şi-a blestemat unul dintre cei doi băieţi. Pe Florin. Iar el a fost bântuit în permanenţă de cuvintele mamei sale. Ba chiar era convins că şi el va muri tot la vârsta de 38 de ani, scrie libertatea.ro.

Avocatul lui Buliga, Daniel Diaconu, a spus că îl vizitează o dată la două zile, iar clientul său îi face multe mărturisiri şi abia aşteaptă vizitele sale pentru a putea vorbi şi a se descărca. Bărbatul, care are un  jurnal pe care l-a botezat "un fel de testament", i-a povestit că soţia lui, Monica, era "un suflet mult mai chinuit" decât al lui şi că, înainte de a se căsători cu ea, ar fi avut o tentativă de suicid, în 1997, femeia fiind internată la spitalul din Socola. Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu.

Ucigaşul din Braşov care şi-a măcelărit familia a scris în jurnal după crimă: "Cuţitul a intrat.."


Mai multe articole despre:
copii Braşov crimă soţie blestem