MENIU

Black Friday iPhone 7 - Care este oferta eMAG pentru cel mai ravnit telefon al momentului

Black Friday iPhone 7 - La eMAG, cel mai cautat telefon mobil este cel produs de Apple, iar oferta din VInerea Neagra este foarte atractiva.

UPDATE: Black Friday 2016 a luat sfârșit la eMAG vineri seară, la ora 23:59. Însă, de sâmbătă magazinul are o mare campanie de reduceri, numită Crazy Days. Puteți afla mai multe despre ea AICI. Lista magazinelor care continuă Black Friday și astăzi o găsiți AICI

Black Friday iPhone 7 - Toate ofertele de telefoane Apple pot fi gasite AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Black Friday iPhone 7 eMAG – Noul iPhone 7 face valuri. Rezista la apa

Printre noutatile lui iPhone 7 este faptul ca are doua noi finisaje, negru mat si lucios, este rezistent la stropire si apa si are un nou buton principal.

O noua camera completa intra in cadru. Rezolutia camerei este de 12MP, are stabilizare optica a imaginii, rezolutia camerei facetime HD este de 7MP, iar blitul true tone este dotat cu patru led-uri.

Camera de la iPhone 7 Plus este chiar mai spectaculoasa avand doua obiective, un rezultat unic. zoom-ul optic ajunge la 2x, iar cel digital la 10x, rezolutia obiectivelor superangular si tele este de 12mp.

Afisajul este Retina HD si are cea mai mare luminozitate si gama cromatica pentru un afisaj de iPhone.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

Black Friday iPhone 7 eMAG – iPhone 7 are cel mai puternic procesor de smartphone din toate timpurile

Procesorul de la iPhone 7 este de 2 ori mai puternic decat iPhone 6, iar bateria promite cea mai mare autonomie a unui iPhone de pana acum.

In plus, iPhone are un nou sistem de difuzoare stereo, putere acustica dubla fata de modelul precedent si mult laudatele casti EarPods cu conector lightining.

Black Friday iPhone 7 eMAG – iPhone 7, cea mai rapida conexiune la internet

iPhone 7 are conexiune wifi si celulare. Conexiunea LTE 4G ultrarapida, dar si cel mai bun roaming global fac din noul iPhone 7 cel mai rapid telefon de pe internet.

Toate calitatile telefonului sunt puse in evidenta de iOS 10, motivul pentru care nimic nu se compara cu iPhone.

- See more at: https://www.realitatea.net/emag-arunca-bomba-traieste-noua-experienta-iphone-7-toate-informatiile-sunt-aici_1984129.html#sthash.ZLXUN6Nv.dpuf

Black Friday iPhone 7 eMAG – iPhone 5S

Telefonul iPhone 5S nu este cel mai nou model de la Apple, însă păstrează calitatea tehnologiei cu care ne-a obișnuit acest brand și are un preț foarte accesibil pentru un asemenea telefon.

Telefonul are o reducere de preț de 20% pentru modelul cu memorie de doar 16Gb, spațiu suficient pentru a stoca pozele și filmările pe care le realizezi cu ajutorul său.

Oferta cu reducere de 20% pentru iPhone 5S cu 16Gb poate fi găsită AICI.

Oferta pentru Apple iPhone 5S cu 32Gb memorie poate fi găsită AICI.

Black Friday iPhone 7 eMAG – iPhone 6

Telefonul iPhone 6, în toate cele 3 variante, cu memorie de dimensiuni diferite, are multe discounturi de la eMAG pe acest final de an. Telefonul mobil este unul foarte performant care aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare.

iPhone 6 este dotat cu un procesor Dual Core Cyclone cu o frecvență de 1400 Mhz, e dotat cu GPS și folosește sistemul de operare iOS8. Telefonul are un afișaj de cea mai înaltă calitate de tip IPS LCD cu rezoluție de 750x1334 și diagonală de 4.7 inch, retina display, multi touch și shatter proof.

iPhone 6 cu 16Gb memorie are reducere 6%. Oferta poate fi consultată AICI.

iPhone 6 cu memorie de 64 Gb are reducere de 20%  și găsiți oferta AICI.

iPhone 6 cu memorie de 128Gb are reducere de 26% și găsiți oferta AICI.

Black Friday iPhone 7 eMAG – iPhone 6 Plus

Este unul dintre cele mai puternice telefoane mobile ale momentului și beneficiază de multe promoții de la eMAG în această perioadă. iPhone 6 Plus este un telefon de excepție, dotat cu procesor puternic Dual Core Cyclone cu o frecvență de 1400 Mhz, e dotat cu A-GPS și Glonass, folosește iOS 8 și are display foarte performant IPS LCD cu rezoluție de 1080x1920, iar diagonala este una foarte generoasă de  5.5 inch.

Oferta cu 10% reducere pentru iPhone 6 Plus de la eMAG, care are memorie de 16Gb poate fi găsită AICI.

iPhone 6 Plus de la eMAG, cu memorie de 64 Gb are o reducere de 15% și putei consulta oferta AICI.

iPhone 6 Plus – Varianta cu 128Gb spațiu de stocare de la eMAG poate fi găsit AICI.

Black Friday iPhone 7 Reduceri eMAG la iPhone – iPhone 6 Silver

Acest model are o memorie de 16Gb, Silver, este cel mai nou model, are o grosime de 6,9 mm și display de 4.7 inch. Oferta completă e disponibilă AICI.

Black Friday iPhone 7 – iPhone 6 plus

Varianta mare a telefonului iPhone 6, PLUS, are un display mai generos, iar în această ofertă are și o memorie de 64 Gb. Prețul îl găsești AICI.

Black Friday iPhone 7 – iPhone 6 Silver

Modelul iPhone 6 Silver are o memorie de 64 Gb și beneficiază de o reducere de 12% de la eMAG. În plus, are o garanție de 24 de luni inclusă în preț. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Black Friday iPhone 7 – iPhone 6 Plus Space Grey

Modelul Space Grey de iPhone 6 plus are o reducere de 6% în această perioadă de la eMAG. Modelul este dotat cu o memorie de 16 Gb. Prețul exact îl găsiți AICI.

Black Friday iPhone 7 – iPhone 5

Dacă bugetul nu vă permite cel mai nou model de iPhone, există și variante mai avantajoase, la modele mai vechi. iPhone 5, resigilat, care prezintă doar câteva zgârieturi fine pe ramă este disponibil la un preț promoțional la eMAG. Oferta o puteți consulta AICI.

Black Friday iPhone 7 – iPhone 5S

Un model mai vechi, dar telefonul nou, sigilat, are o reducere de 5% din preț. iPhone 5S are o memorie de 16Gb și e disponibil pe două culor. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Black Friday iPhone 7 – iPhone 5C

Chiar dacă se mai găsește foarte greu pe piață acest model, la eMAG are o reducere semnificativă iPhone 5C, cu o memorie de 32Gb, resigilat. Prezintă doar mici urme de utilizare. Oferta completă AICI.

Black Friday iPhone 7– iPhone 4S

Modelul iPhone 4S costă mai puțin de 1.000 de lei, este resigilat, ambalajul original prezintă zgârieturi fine, iar memoria sa este de 8 Gb. Prețul poate fi consultat AICI.

 

Mai multe articole despre:
emag Black Friday iPhone 7