MENIU

Black Friday eMAG - Catalogul ofertelor pe care toata lumea vrea sa le vaneze. Pregatiti lista

Black Friday eMAG - A ramas atat de putin timp pana la inceperea promotiilor incat toata lumea e mai nerabdatoare ca niciodata.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Black Friday eMAG - Lista completa de la eMAG poate fi consultata AICI.

Am ales să facem un ghid de Black Friday eMAG pe pași, astfel încât să aveți parte de cel mai scurt drum spre reducerile eMAG.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Începem prin a vă spune că toate reducerile de Black Friday eMAG vor fi disponibile AICI

De exemplu, acest laptop care acum costă 1200 de lei va costa doar 600 de lei de Black Friday eMAG. Este un model cu procesor Intel Celeron Dual Core, 1,60 GHz, cu 4 GB RAM, capacitate hard disk de 500 GB.

eMAG spune că are 600 de astfel de laptopuri disponibile, potrivit go4it.ro. 

Printre noutăţile de anul acesta la eMAG se numără şi faptul că va exista pe site un contor, în dreptul fiecărui produs din promoţia de Black Friday eMAG, prin care clienţii vor fi anunţaţi câte astfel de produse mai sunt în stoc. 

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

Black Friday eMAG - Cand incep reducerile sa apara pe site

Black Friday eMAG va începe în data de 18 noiembrie 2016. Deși ora de start nu a fost încă făcută publică, eMAG începe Black Friday, an de an, spre orele dimineții. În 2014, ora de start a cumpărăturilor de Vinerea Neagră a fost ora 7 dimineața. eMAG anunță că și de Vinerea Neagră 2016 va începe sărbătoarea cumpărăturilor tot dimineața, însă politica rămâne aceeași – nu vor anunța ora exactă.

Potrivit reprezentanților eMAG, traficul a crescut cu 29% anul trecut, față de Vinerea Neagră din anul precedent.

Numărul de produse vândute a crescut, de exemplu, anul trecut, cu 100%. De asemenea, potrivit unui studiu de piață, peste 11 milioane de români au auzit de Black Friday eMAG și peste 6 milioane vor să cumpere un produs de Vinerea Neagră.

Black Friday eMAG - istoria Black Friday

eMAG este magazinul online care a inițiat promoțiile de Black Friday în urmă cu mai mulți ani în România. Cu toate că în Statele Unite de unde vine această promoție deosebită, magazinele reduc prețurile abia în ultimul weekend din noiembrie, eMAG și multe alte magazine online organizează Black Friday  pe data de 18 noiembrie în acest an.

Promoțiile sunt foarte importante, multe prețuri se preconizează că vor fi scăzute cu procente impresionante, iar acest lucru va produce o mare aglomerație, trafic uriaș pe site-urile magazinelor online.

Pentru a evita orice neplăcere de acest tip și pentru a prinde din timp ofertele cele mai bune la produsele dorite, eMAG vine cu un ghid oficial despre pașii pe care trebuie să îi facem.

Cu toate că sfaturile de la eMAG pentru Black Friday eMAG nu sunt vreun mare secret necunoscut până acum de către clienții fideli, ele sunt totuși extrem de utile pentru că ne ajută să ne organizăm mult mai ușor, iar rezultatele vor fi minunate: vom apuca să prindem promoție exact la produsele pe care le dorim.

eMAG Black Friday eMAG – Care sunt noutatile si ce articole vor avea reduceri

eMAG Black Friday va fi promotia cu cele mai mari reduceri de pana acum, spune general Managerul eMAG Romania: ‘Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de pana acum. Anul acesta am depasit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu fata de perioada Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi in oferta noastra de Black Friday de anul acesta’, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG Romania.

Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete si laptopuri, produse IT, produse smart (bratari, smartwatch-uri), frigidere, masini de spalat, la produse pentru copii, imbracaminte si incaltaminte, cosmetice, produse pentru casa si gradina, articole sportive, produse si accesorii pentru masina, mobila.

eMAG Black Friday eMAG – Numar dublu de magazine participante la Black Friday

‘Black Friday este o singura zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru ca asa putem sa oferim clientior eMAG cele mai bune oferte de pret si un moment de care sa se bucure toata familia’, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG Romania.

La evenimentul eMAG Black Friday 2016 vor participa si cei 2.000 de comercianti din eMAG Marketplace, mai mult decat dublu comparativ cu editia de anul trecut, cu produse din cele mai diverse categorii.

eMAG - Side by side Samsung Primul frigider pe care vi-l prezentam este unul de tip Side by side, este si singurul din promotie de acest fel, care are o reducere de 1.000 de lei si un pret foarte accesibil. Frigiderul, pe langa aspectul sau foarte interesant, e dotat cu display pe usa, are un volum de depozitare de 569l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 179cm. Pretul poate fi gasit AICi.

eMAG - resigilate inainte de Black Friday - iPhone 7 V-am promis telefoane de top la preturi excelente, chiar dinainte de Black Friday, iata o prima oferta incredibila pentru iPhone 7, varianta de telefon mobil cu 32GB. Telefonul aproape ca nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Lichidare de stoc inainte de Black Friday - Televizor LED Star Light Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru un televizor cel putin surprinzator de puternic pentru un pret asa de mic. Televizorul LED Star Light are un display cu diagonala de 140 cm si rezolutie Full HD si pret putin peste 2.000 de lei. Televizorul are conectivitate USB si Ci+. Pretul cu 15% reducere poate fi gasit AICI.

Reduceri inainte de Black Friday eMAG - Televizor Samsung

Televizorul LED de la Samsung care are pretul cel mai mic are o reducere de 150 de lei in acest moment la magazinul online. Diagonala televizorului este de 55cm si reda imagini la rezolutie Full HD. Pretul poate fi gasit AICI.

Reduceri inainte de Black Friday eMAG - Televizor LED Samsung

Un alt model de televizor tot de la Samsung ne-a impresionat prin pretul foarte avantajos. Display-ul sau este de tip LED si are rezolutie HD, iar diagonala ajunge la 80cm. Pretul cu discount de 300 de lei poate fi gasit AICI.

BLACK FRIDAY eMAG - Combina frigorifica Sharp

Trecem la o a doua oferta foarte avantajoasa tot pentru un frigider de mare calitate, de aceasta data produs de Sharp. Cei de la eMAG au un pret foarte bun pentru acest frigider ce e are volum in cele doua compartimente disponibile de 324l, functie de Advanced no frost pentru a nu produce gheata si prelungirea vietii alimentelor. Frigiderul e dotat cu display pe usa, face parte din clasa energetica A++ si este acoperit cu un strat de inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul poate fi gasit AICI.

BLACK FRIDAY eMAG - Combina LG

Combina frigorifica de la LG are functie FULL No Frost, volum de 314l si e dotata pe usa atat cu display cat si cu un dozator care ofera acces rapid la lichide racite. Combina face parte din clasa energetica A++, e dotata cu doua usi si are 190cm inaltime. Pretul beneficiaza de un discount de 650 de lei si oferta completa poate fi gasita AICI.

BLACK FRIDAY eMAG - Resigilate inainte de Black Friday - Samsung Galaxy S7

Continuam cu cel de-al doilea telefon de top pe care v-am promis ca vi-l recomandam ca produs resigilat: Samsung Galaxy S7. Este unul dintre cele mai vandute telefoane mobile ale momentului, e dotat cu functie 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza si o multime de alte functii printre care si recunoasterea amprentei. Pentru telefonul mobil resigilat si dotat cu memoria cea mai mica de 32GB aveti un pret special pe care il gasiti AICI.

BLACK FRIDAY eMAG - Resigilate inainte de Black Friday - Microsoft Lumia 640XL

Acest telefon mobil resigilat are un mare atuu: este dotat cu sistemul de operare Windows care este foarte intuitiv, usor de utilizati si foarte asemanator cu cel al laptopului sau desktopului dumneavoastra. Telefonul are si un pret excelent, e dotat cu 4G si 8GB spatiu de stocare. Oferta poate fi consultata AICI.

BLACK FRIDAY eMAG - Lichidari de stoc inainte de Black Friday - Laptop HP ProBook

Laptopul Pro Book 450 G3 e dotat cu procesor Intel Core i3 ce are o frecventa de 2.3 Ghz pe o arhitectura Skylake. Laptopul are diagonala display-ului de 15.6 inch, 4GB memorie si 500 GB spatiu de stocare. In plus, laptopul e dotat cu unitate optica DVD.RW, placa video Intel HD Graphics si sistem de operare preinstalat Microsoft Windows 10 Home. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

BLACK FRIDAY eMAG - Lichidari de stoc inainte de Black Friday - Televizor LED Smart LG

Un alt televizor, ceva mai scump, insa si mai performant, se afla la lichidare de stoc. Televizorul cu display de tip LED de la LG are 15% reducere la lichidare de stoc inainte de Black Friday, are toate functiile Smart disponibile si poate fi conectat la internet, iar rezolutia sa este 4K ULTRA HD. Pretul poate fi gasit AICI.

BLACK FRIDAY Reduceri inainte de Black Friday eMAG - Samsung 101

Trecem la o diagonala mai mare, un pret ceva mai mare care insa beneficiaza de unul dintre cele mai mari discounturi ale promotiei. Televizorul LED Samsung cu diagonala de 101cm  este foarte vandut tocmai pentru ca are un raport calitate pret impresionant, iar stocul este limitat. Rezolutia la care reda imagini este FULL HD. Pretul cu 15% reducere poate fi gasit AICI.

Reduceri inainte de Black Friday eMAG - Smart Samsung

Primul televizor Smart pe care vi-l recomandam din oferta de la eMAG este de tip LED cu diagonala generoasa de 125cm. Televizorul are toate functiile smart, poate fi conectat la internet si la dispozitivele mobile din casa, iar rezolutia sa este cea mai buna de pe piata: 4K ULTRA HD. Pretul cu reducere de 1.800 de lei poate fi gasit AICI.

Black friday eMAG - Combina frigorifica Hotpoint

Continuam cu oferte tot ai avantajoase, urmatoarea este o combina produsa chiar de Hotpoint, brand renumit pentru preturile sale foarte avantajoase. Aceasta combina frigorifica are functie Full No Frost, 340l volum, face parte din clasa energetica A++ si are inaltime de 189cm. Pretul combine de la Hotpoint are o reducere de 700 de lei si poate fi gasit AICI.

Black Friday eMAG - Combina Daewoo

Frigiderul produs de Daewoo are un pret putin peste 1.500 de lei si e dotat cu dispenser de apa. Culoarea frigiderului este Silver, are inaltime de 187cm, e foarte incapator avand volum de 305l in cele doua incaperi ale sale si in plus e dotat si cu display. Oferta o gasiti AICI.

Black friday eMAG - Resigilate inainte de Black Friday - Allview X2 Soul

Un telefon mobil produs chiar in Romania are un pret senzational ca produs resigilat. Allview X2 Soul este dotat cu tehnologie de ultima ora, poate administra doua cartele sim in acelasi timp, are memorie de 16GB si functie 4G. Pretul mult redus al telefonului il vedeti AICI.

Black Friday eMAG - Resigilate inainte de Black Friday - Samsung Galaxy S6 Edge

Pentru ca nu este varful de gama, din start pretul telefonului Galaxy S6 Edge de la Samsung pleaca de la un nivel mai scazut, desi tehnologia cu care e dotat este foarte actuala si de cea mai inalta calitate. Acest lucru este perfect pentru un client interesant de achizitionarea unui telefon cu buget redus, dar de calitate mare. Oferta pentru Samsung Galaxy S6 Edge, cu marginile rotunjite si cu memorie de 32GB, ca produs resigilat, poate fi gasita AICI.

Black friday eMAG - Lichidare de stoc inainte de Black Friday - Desktop HP ProDesk 400 G2 MT

Oferta foarte avantajoasa pentru sistemul desktop de la HP, modelul ProDesk 400 G2 MT dotat cu procesor Intel Pentium Dual Core cu frecventa de 3.2 Ghz, pe o arhitectura Haswell, 4GB memorie si un spatiu de stocare de 500GB. Placa video este Intel HD Graphics. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Black Friday eMAG - Lichidare de stoc inainte de Black Friday - Scuter Smart Balance

Ultima oferta la lichidare de stoc pe care v-o recomandam este pentru un scuter electric Smart Balance cu roti de 6.5 inch, 350W x2, bluetooth, offroad color skull. Oferta poate fi gasita AICI.

Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Televizor Curbat Samsung Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este de-a dreptul impresionanta. Televizorul LED Curbat Smart Samsung are o diagonala uriasa de 138cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Desigur ca televizorul poate fi conectat la internet si are toate functiile smart disponibile. Pretul are cea mai mare reducere de 27% si poate fi gasit AICI. 

Mai multe articole despre:
black friday eMag