MENIU

Black Friday 2016 televizoare. Prima ofertă de la evoMAG

evoMAG anunță prima etapă de reduceri din categoria Black Friday 2016. Iată câteva dintre cele mai interesante oferte la televizoare. 

Întreaga listă de reduceri la televizoare, de la evoMAG, o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 32%. Reduceri Black Friday televizoare. Televizor LED Samsung 80 cm (32") 32K5502, Smart TV, Full HD, WiFi, CI+. Samsung FHD TV oferă experiențe de vizualizare uluitor de reale și captivante, așa cum nu ați mai văzut până acum. Veți vedea programele și filmele televizate preferate într-o lumină complet nouă. Ultra Clean View analizează conținutul afișat utilizând un algoritm avansat, pentru a filtra și a reduce nivelul de zgomot al imaginii. Chiar dacă sursa video nu este de calitate Full HD, vă veți putea bucura de imagini care rivalizează cu standardul FHD.

Noul Smart Hub oferă un singur punct de acces la Live TV, aplicații variate și cu conținut bogat, jocuri și multe altele. Utilizatorii își pot accesa conținutul preferat de îndată ce pornesc televizorul. Folosind ConnectShare, puteți viziona un conținut variat, conectând pur și simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Vă veţi delecta astfel cu filme, muzică și imagini pe ecranul imens. Televizoarele Samsung cu multiple porturi HDMI vă permit să creați un centru multimedia de divertisment în propria sufragerie. Conectați HDMI direct la televizor, pentru a vizualiza diferite tipuri de conținut de pe dispozitive multiple.

Mai multe detalii și toată lista de reduceri televizoare Black Friday găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 27%. Reduceri Black Friday televizoare. Televizor LED Sony BRAVIA 109 cm (43") KDL-43W756C, Full HD, Smart TV, Motionflow XR 800 Hz, X-Reality PRO, Android TV, CI+. Cu tehnologiile avansate care fac ca tot ceea ce vizionaţi să fie mai clar, mai cursiv şi mai realist, televizorul BRAVIA oferă o experienţă cu adevărat inedită. Fiecare pixel este îmbunătăţit splendid cu tehnologia puternică de procesare a imaginii de la Sony. Părţi individuale ale fiecărei scene sunt analizate şi comparate cu o bază de date specială cu imagini.

Reducerea zgomotului asigurată de tehnologia X-Reality PRO elimină diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice şi digitale, de pe DVD-uri şi discurile Blu-ray Disc şi chiar şi din fotografiile digitale.Indiferent ce vizionaţi, vă veţi bucura de o afişare extrem de cursivă a secvenţelor de acţiune cu mişcare rapidă cu tehnologia Motionflow XR. Găsiţi, înregistraţi şi discutaţi despre emisiunile TV preferate utilizând SideView. Această aplicaţie inteligentă vă permite să controlaţi televizorul şi să căutaţi programele emisiunilor cu ajutorul smartphone-ului.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 televizoare de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 31%. Televizor LED Panasonic Viera 122 cm (48") TX-48CX400E, Ultra HD 4k, Smart TV, 3D, Dolby Digital Plus, CI+. Televizoarele UHD 4K ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat televizoarele Full HD. Dupa cum va puteti imagina, aceasta inseamna ca puteti vedea mult mai multe detalii si texturi in imaginile UHD 4K, dar si culorile arata mai natural, obiectele se vad mai solid si tridimensional, iar detaliile suplimentare creeaza o senzatie de adancime mai puternica. Multi descriu efectul 4K ca fiind mai asemanator privitului printr-un geam decat uitatului la televizor. In special atunci cand rezolutia suplimentara este dublata de numeroasele functii pentru imagini de inalta calitate introduse de Panasonic pe gama sa de televizoare UHD 4K.

Utilizarea ecranului 4K de 3840 x 2160 pixeli produce imagini de calitate HD. De asemenea, noul ecran cu luminozitate mare si spatiu de culori extins ofera o calitate sporita a imaginilor 4K. Continutul stocat pe un stick de memorie USB poate fi redat cu usurinta pe ecranul de dimensiuni mar al televizorului VIERA. O gama larga de functii cu posibilitate de particularizare va permite sa adaugati muzica si efecte de fundal.

Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 35%. Black Friday televizoare. Televizor LED LG 49.5 cm, 19,5 inci, 20MT48DF-PZ, HD Ready, HDMI, SCART, CI. Afisajul IPS face posibila experimentarea calitatii excelente a imaginii, din orice unghi, indiferent daca stati in picioare sau culcat. Incercati sa montati monitorul televizorului, in functie de interiorul incaperii, si beneficiati de efectul economiei de spatiu. Va puteti bucura de un mediu profesional de gaming, cu diferite moduri Gaming, precum Black Stabilizer (stabilizatorul pentru zone negre), care va ajuta sa depistati inamicii in cele mai intunecate zone si modul DAS, pentru a preveni intarzierea in jocurile cu ritm rapid.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 televizoare de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri Black Friday televizoare. Oferte și la Super UHD

Reducere 29%. Reduceri Black Friday televizoare. Televizor Super UHD LG 139 cm (55") 55UH7707, Ultra HD 4K, Smart TV, HDR, TruMotion 200HZ, webOS 3.0, HiFi, CI+. Îmbunătățiți-vă la extrem experiența vizualizării. Nu aveți nevoie decât de televizorul LG SUPER UHD. Chiar înainte de a-l porni, televizorul LG SUPER UHD ultra subțire are un aspect captivant. Aducând orice culoare la viață, gama extinsă de culori a lui LG SUPER UHD vă prezintă scenele preferate, în miliarde de culori aprinse. În plus, televizorul LG SUPER UHD este de departe cel mai bun produs pentru afișarea conținutului HDR, masterizat în Dolby Vision.

Observați cum divertismentul prinde viață în culori realiste, contrast dramatic și rezoluție excepțională. Tehnologia High Dynamic Range (HDR Super) a televizorului LG SUPER UHD acceptă complet Dolby Vision. Imaginile mai luminoase și mai clare, exprimate în culori și detalii precise, atrag telespectatorii. Atunci când priviți ecranul, vă simțiți de parcă vă aflați în scenă. Afișajul IPS 4K Quantum diferențiază televizorul LG SUPER UHD de alte televizoare UHD.Cu miliarde de culori realiste, fotografiile și imaginile de pe televizorul LG SUPER UHD au un aspect extrem de natural. Și, din orice unghi de vizualizare, acestea sunt la fel de captivante, datorită rezoluției 4K, de patru ori mai mare decât Full HD.

Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 26%. Preț sub 600 de lei. Televizor LED Blaupunkt 80 cm (32") 32/122I HD, HD Ready, CI+. Cu un aspect neted si stilat Televizorul Blaupunkt 32/122I HD vine cu o rezolutie HD, are un Tuner integrat DVB-T/C care receptioneaza posturile tv digitale si radio. Acesta are in plus si un slot CI+, codecuri video MPEG4 (H.264), un USB cu redare multimedia si functia PVR.

Mai multe detalii și toată lista de reduceri televizoare Black Friday găsiți LA ACEST LINK.