MENIU

Black Friday 2016. Cum sa prinzi ofertele de la eMAG care se epuizeaza cel mai repede. Tips & tricks

Black Friday 2016 se apropie cu pasi foarte repezi si tocmai din acest motiv am intocmit un mic ghid despre cum sa te pregatesti de pe acum pentru a nu rata reducerile cele mai mari.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Black Friday 2016 va avea loc in acest an la eMAG in data de 18 noiembrie, iar toate ofertele vor putea fi gasite LA URMATORUL LINK.

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

Black Friday este o sarbatoare a cumparaturilor la reducere ce isi are o traditie ceva mai indelungata in America, insa la noi in tara cel mai mare retailer online, eMAG, a adus aceasta promotie care i-a incurajat si pe ceilalti comercianti sa scada preturile foarte mult.

Astfel, la Black Friday 2016, pe langa ofertele eMAG, veti avea sute de magazine ce vin cu reduceri importante de preturi in data de 18 noiembrie. Si tocmai pentru ca a devenit foarte greu sa monitorizezi toate ofertele deodata, am conceput un mic ghid care sa te ajute sa supravietuiesti Black Friday 2016 si sa faci si cateva cumparaturi foarte avantajoase.

Black Friday 2016 - In primul rand, fa-ti cont la eMAG

Daca ai facut cel putin o data cumparaturi de pe eMAG, stii ca trebuie sa te loghezi cu un cont personal cu ajutorul caruia sa plasezi o comanda. Daca nu ai mai facut cumparaturi, te sfatuim sa iti faci unul CHIAR AICI.

Este foarte simplu de facut, te poti loga chiar si cu contul de Facebook sau cu adresa de email.

Daca te intrebi 'cu ce te ajuta la Black Friday 2016 faptul ca ai deja un cont pe eMAG', ei bine, astfel vei putea trece la FAVORITE gadgeturile pe care vrei sa le cumperi la reducere si le urmaresti cu usurinta evolutia preturilor.

De exemplu, alege un produs, cum ar fi telefonul iPhone 7 pe care il gasesti AICI, vezi ce pret are si trece-l la favorite.

Black Friday 2016 - Cum iti organizezi lista de favorite

La eMAG, pentru o mai buna pregatire de reducerile de Black Friday 2016, ai optiunea de a trece mai multe produse intr-o lista de FAVORITE. Acest lucru se face foarte simplu: la fiecare produs ai 3 optiuni: adauga in cos, cumpara in rate sau adauga la favorite. Lista ta de favorite poate fi accesata mai tarziu si poti vedea evolutia pretului.

Black Friday 2016 - Descarca aplicatia eMAG

Un alt sfat foarte util in pregatirea de Black Friday 2016 este sa iti descarci aplicatia de la eMAG care este disponibila atat pe Android, cat si pe iOS. Din aplicatie poti foarte simplu sa vezi produsele disponibile in magazinul virtual, dar iti poti si verifica preturile pentru produsele din lista ta de favorite.

Aplicatia de Android poate fi descarcata de AICI.

Aplicatia de iOS poate fi descarcata de AICI.

In plus, in ziua de Black Friday 2016, care va fi in data de 18 noiembrie, aplicatia iti va trimite un push notification in momentul in care ofertele incep sa apara.

Black Friday 2016 - Newsletter eMAG

Ultimul sfat pe care vi-l oferim in cadrul acestui articol despre Black Friday 2016 este sa va abonati, daca nu ati facut-o deja, la newsletterul eMAG. Pe langa faptul ca la abonare aveti tot felul de surprize: sansa de a obtine vouchere, tutoriale video, tragere la sorti saptamanala pentru un card cadou de 2.000 de lei si multe altele, Newsletterul eMAG va ajuta de Black Friday 2016 sa aflati cu ceva timp inainte care produse vor avea preturile scazute.

Va puteti abona la newsletterul eMAG la URMATORUL LINK.

Mai multe articole despre:
emag black friday 2016