MENIU

Black Friday 2016 - Ce telefoane mobile performante sa 'vanezi' anul acesta din oferta eMAG

Black Friday 2016 se apropie, peste doar 2 zile vom vedea preturile scazute foarte mult si vom avea o multime de surprize din partea celor de la eMAG.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Black Friday 2016 - Oferta de la eMAG va putea fi gasita AICI.

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

Black Friday 2016 bate la usa, iar cei de la eMAG nu dezvaluie absolut nimic deocamdata din surprizele pe care le-au pregatit pentru acest an. Noi am selectat 7 telefoane mobile pe care merita sa le 'vanezi' printre ofertele de la eMAG de Black Friday 2016 si ti le prezentam si tie cu cele mai bune argumente.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Black Friday 2016 - Telefon mobil Apple iPhone 7

Cu cat un telefon mobil este mai recent lansat pe piata, cu atat procentul de reducere de Black Friday 2016 este probabil sa fie mai mic, iar iPhone 7 este varful de gama de la Apple. Cu toate astea, este foarte bine sa stati cu ochii pe promotii pentru ca discounturi vor exista. Este cel mai cautat si mai vandut telefon mobil al momentului, iar pentru cea mai buna oferta, va recomandam sa alegeti modelul cu 32GB memorie. Pretul il gasiti AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S7 Edge

Daca am inceput prin a va recomanda o oferta pentru cel mai bun iPhone, continuam cu rivalul traditional al celor de la Apple, Samsung. Varful de gama al lor este Samsung Galaxy S7 Edge care este mult mai ieftin ca un iPhone, dispune de tehnologii asemanatoare doar ca are sistemul de operare Android, e dotat cu 4G si memorie de 32GB (pentru cel mai bun pret), iar particularitatea sa cea mai de pret este marginea rotunjita a telefonului care ofera un acces facil la meniu. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 - Telefonul mobil Huawei P9 Lite

Daca nu vreti sa investiti totusi sume foarte mari intr-un telefon mobil dar sunteti la curent cu tehnologiile moderne si vreti un smartphone decent, Huawei P9 Lite este un telefon foarte cautat. Cu siguranta de Black Friday 2016 va avea un pret special ce va ajunge mult sub 1.000 de lei si este un telefon mobil ce poate administra si doua cartele SIM deodata. Oferta pentru telefon este disponibila AICI.

Black Friday 2016 - Lenovo A7010

Un alt smartphone low cost este Lenovo A7010 care este foarte posibil ca de Black Friday 2016 sa poata fi gasit in oferte cu pret chiar mai mic de 1.000 de lei. Telefonul are o memorie generoasa de 32GB, poate fi conectat la internet de mare viteza 4G si are dual SIM. Oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday 2016 - Telefon LG Nexus 5x

In topul celor mai vandute telefoane mobile se incadreaza si LG Nexus 5X, un telefon mobil foarte avantajos, care chiar si inainte de Black Friday 2016 are o reducere de 27% si ne putem astepta sa scada sub acest prag. Telefonul are 32GB memorie, functie 4G si multe alte functii. Le puteti vedea pe toate AICI.

Black Friday 2016 - HTC One M9

Trecem la un telefon doar putin mai scump fata de modelele prezentate precedent, dar si ceva mai puternic. Un alt atuu pe langa configuratia buna este si rezistenta lui HTC One M9 care a fost incadrat in multe clasamente drept unul dintre cele mai rezistente telefoane. Noi va propunem o oferta pentru modelul cu 32GB memorie pe care o puteti consulta AICI.

Black Friday 2016 - Telefon Apple iPhone SE

Apple iPhone SE este nu telefon mobil special conceput pentru a avea toata calitatea telefoanelor produse de Apple si cele mai noi tehnologii in dotare, insa un pret cat mai redus posibil. De Black Friday 2016 este foarte posibil sa gasiti oferte ce scad mult sub 2.000 de lei pentru un telefon performant si actual. Pretul lui Apple iPhone SE poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
black friday emag black friday 2016